Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt hiszem megbántottam egy...

Kiss Erna kérdése:

Azt hiszem megbántottam egy fiút, megalázó lenne ha így próbálnék neki "imponálni"?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel még csak párszor találkoztunk, ismerkedünk, úgy érzem, hogy kölcsönösen kedveljük egymást. Egy szerencsétlenre sikeredett viccemen úgy érzem, hogy kissé megsértődött, pedig sajnos én nekem valóban nem akartam rosszat, és nagyon rosszul esett nekem is látni azt, hogy rosszul érzi magát. Szerintetek hülyén jönne ki a dolog, netán ódivatú lenne, ha vinnék Neki egy kis süteményt vagy inkább hagyjam? Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. 19/L
2014. jan. 7. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túlkomplikálod, egyszerűbb lenne csak simán megbeszélni. De ha te sütit akarsz hozzá sütni, az is jó ötlet. Én mindenesetre megbocsátanék neked, még akkor is, ha cukrász az első szakmám éppen azért, mert imádom a sütiket.

Engem is a hasamon át lehet megfogni igazán.

44/F

2014. jan. 7. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sütit vinni szinte semmilyen esetben sem ciki. Én csak úgy is szoktam, ha olyan a kedvem, vagy valakinek nagyon meg akarom mutatni valamelyik kedvencemet, alkalom sem kell hozzá.
2014. jan. 7. 17:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, mindannyiótoknak ment a zöld kéz.:) Időközben szerencsére sikerült megbeszélni mindent, és úgy elrepült az idő, hogy már nem tudom megsütni azt, amit szerettem volna. Bolti sütit inkább ne is vigyek, igaz?:(
2014. jan. 7. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, én nem vinnék boltit. Süti nélkül is el tudod mondani neki, hogy ezt viccnek szántad és nem akartad megbántani ezzel.
2014. jan. 7. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!