Kevesebb vagyok valamivel, hogy még soha nem ismerkedtem? Ettől nem lennék férfias?
Figyelt kérdés
Még soha nem ismerkedtem, olyan értelemben ahogy azt az itteni emberek gondolják. Tehát soha nem mentem oda lányhoz, hogy tetszel, meg ismerkednék meg társai, pedig már 31 éves vagyok.
Eddig 2 komoly kapcsolatom volt, de ezek a kapcsolatok, mind barátságból alakultak ki, tehát nem kellett ismerkedni velük úgy.... A feleségemet is úgy ismertem meg hogy a legjobb barátnőm volt hosszú évekig, aztán szépen kialakult a dolog.
2014. jan. 4. 18:08
1/4 anonim válasza:
Nem vagy kevesebb, részben mindenki másképp csinálja!
2/4 anonim válasza:
semmivel nem vagy kevesebb, ha csak nem érzed úgy.
4/4 anonim válasza:
Én például itt ismerkedem, és láss csodát, fél éven belül már 2 barátnőm is volt/van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!