Nem vagyok túl férfias egyén. Érdemes lenne változtatni rajta? Az nem baj, hogy akkor már nem "önmagam" lennék?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 17:59
1/5 anonim válasza:
Annak, hogy felveszel egy manírt, semmi értelme. De azon, hogy férfiassá válj, érdemes dolgozni. Senki nem születik férfiasnak, hanem idővel azzá válik. Ha igazi nőt szeretnél, akkor érdemes igazi férfivá válnod.
3/5 anonim válasza:
Ne változtass!!!!! Mert akkor már nem te vagy!! Mindig add önmagad.
Én is pontosan ilyen fiú vagyok. Valóban nehezebb így ismerkedni, mert a nők a férfias pasikat szeretik, én is megtaláltam a páromat, mint mindenki így boldog párkapcsolatban élek, elfogadott olyannak amilyen vagyok és szeret.
4/5 Dreed válasza:
lassan két éve hogy rá álltam a "változásra"
Esténként edzésekre járok,sportolok.De a testalkat változáson kívül más nem változott rajtam,viszont ezekkel lekötöm magam,kiadom dühömet,és edzés közbe semmi más nem zakatol a fejemben.
Azt mondom próbálj változtatni,légy nyitott a változásokra,de ha személyiséged rovására menne,akkor időben lépj vissza.Ez rajtad áll,magad ura vagy.
21/f
5/5 anonim válasza:
A változás természetes, maga az élet egy változás! Ovis koromban homokvárat építettem, nem érdekelt más emberek lelkivilága, és csak a szüleimet szerettem! Ma már egyik sincs így, mégsem mondom azt, hogy akkor vagy most akár nem voltam önmagam. Ha ilyen kérdések vannak a fejedben, hogy érdemes-e változnod, akkor változnod kell! Ne félj, nem leszel olyan, mint máson, önmagad leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!