Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretem a férfiakat habzsolni...

Szeretem a férfiakat habzsolni, ekkorvagyok önmagam. De ez másoknK unszimpatikus. Akkor inkabb hodoljak be?

Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit értesz azalatt, hogy "hódolj be"? Monogám, hosszú távú párkapcsolatot? Vagy ...?
2013. okt. 26. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Kinek akarsz te behódolni?! Ha farokról farokra akarsz röpködni, az a te dolgod, meg a partnereidé, normális ember nem reklámozza mások előtt a szexuális életét.
2013. okt. 26. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Én lesz*rom csak a közelembe ne kerülj :) De a szüleid, se neveljenek több gyereket.
2013. okt. 26. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem nyóc, hogy mit csinálsz.
2013. okt. 26. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Légy .urva, jól fizető szakma.
2013. okt. 26. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem értem... ha jól érzed magad így, akkor nem kell változtatnod senkik véleménye miatt sem.

Én is szeretem a nőket habzsolni :))

2013. okt. 26. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
korod?
2013. okt. 26. 15:12
 8/10 anonim válasza:

normális esetben kb 5 férfinek kéneleni e az életedeb összesen!

nem hogy habzsolni?

menj buliba ide oda, hát ha összejön valami numera, és össze is szedsz vmit, vagy adod azt tovább.

ha lesz gyereked mit mondasz neki?

fiam nem tom ki az apád.. ne csak a vágyaidra gondolj hog yneked kell egy férfi estére...

2013. okt. 26. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Először is, vegyél elő egy nyelvtankönyvet, lapozgasd át, ha végeztél kérdezd meg ezt újra. Másodszor pedig ez a te döntésed, másnak nincs joga ebbe beleszólni, de a véleményüket, ha mégis fontosnak tartod, azért érdemes meghallgatni.
2013. okt. 26. 15:19
 10/10 viktor123456 ***** válasza:
Ne tedd.
2013. okt. 26. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!