Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az életben sokkal szebb, jobb...

Az életben sokkal szebb, jobb nőkkel tudna egy férfi ismerkedni, a társkeresőkön lévő nők meg valahogy torzult önértékelésben vannak. Miért?

Figyelt kérdés

Értem erre azt, hogy nagyon nagy mércét állítanak be maguknak, holott a külsejük alapján egykettőnek kb a Notre Dame-i toronyőr lenne megfelelő társ.

Mitől nő meg ennyire az önértékelésük a nőknek a társkeresőkön?

2014. márc. 9. 10:35
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

39#. idézet: "személyesen mondta. Csak talonban tartott és hülyített,..."

A randevún, párbeszéd:

A lány:

-Szia!

-Csak talonban tartottalak, bocs!

A fiú:

-Miért?

A lány:

-Több fiúval tartom a kapcsolatot, amelyik a legmagasabb, legmenőbb azt választom!

-Na, szia te fiú, te most már nem kellesz, mert látom nincs kocsid sem, amúgy is alacsony vagy és láttam a Neten vagányabb pasikat, na cső!

2014. márc. 11. 10:35
 42/47 anonim ***** válasza:

41# Hány éves vagy? Biztos vagy abban, hogy azért nem kellesz a nőknek, mert alacsony vagy és nincs kocsid? Abba nem gondolsz bele, hogy veled lehet a gond?

Mert én azt tapasztalom, hogyha nincs egy jó kiállásod, célod, személyiséget, hanem negatív vagy és a nők ellen gyűlölködsz, akkor nem hogy csajt nem találsz, hanem barátokat se.

2014. márc. 11. 19:10
 43/47 anonim ***** válasza:
41-nek: 39 es vagyok. A talonban tartást nem mondta konkrétan csak a végén esett le. Igazából abból lett elegem, hogy amikor szüksége volt rám, hívott, amikor viszont én hívtam volna, sosem ért rá. Küldözgette a féreérthető jeleket, neten meg azt írta nem akar többet, de élőben azért elhívogatott ide-oda. Na nekem ebből a full bizonytalankodásból lett elegem és hagytam is a fenébe, de jól leoltottam a végén, mert ez így nem volt fair velem szemben. Na csak ennyi.
2014. márc. 11. 21:45
 44/47 anonim ***** válasza:

43#. 41-es vagyok. Ez érdekes! Ilyenről még nem hallottam!

Azt hittem, le akart koptatni a lány! Azért nem ért rá sohasem, amikor hívtad!

A neten kívűl ő hívott téged?..és hova?...ott mit csináltatok és hogyan?

Félreérthetetlen jeleket küldött a való életben? :))

Hogyan? Milyen jeleket? Mosolygást randira hívást?

Esetleg, intim együttlétre való felhívást?

Ha igen, akkor nem mentél bele?

Utána meg a fb-on elküld téged? Nem azért tart több vasat is a tűzben a lány, hogy kitapasztalja melyik a legjobb, legférfiasabb, legmenőbb pasi és azt választja?

2014. márc. 12. 10:35
 45/47 anonim ***** válasza:

44-nek: Amíg még csak netről ismerkedtünk, ő kezdeményezte az első találkozást, mert én nem nagyon voltam ennek híve, de aztán belementem lesz ami lesz. Most nem akarom részletezni de egyetemi dologgal kapcsolatban segítettem neki bizonyos kézségek elsajátításában. Csak ugye nem az volt megbeszélve, hogy akkor mindig ez lesz mionden egyes talin, hanem ismerkedünk. Na miután sikeresen levizsgázott, akkor az előzetes jelei után mégis azt mondta, nem tudja velem elképzelni, tehát csak addig voltam jó, míg megkapta, amit szeretett volna tőlem.

Tisztában vagyok vele, hogy sok lány több vasat tart a tűzben, játszmázhat sok pasi, csak nem velem. Én megtisztelek minden nőt azzal, hogy csak rá figyelek és ezt tőlük is elvárom, ennyi. Sokmindent le tudok nyelni, de a hülyítést azt nem.

2014. márc. 12. 17:18
 46/47 anonim ***** válasza:
*játszmázhat sok pasival*
2014. márc. 12. 17:19
 47/47 anonim válasza:
Több alacson haverom van akiknek sokkkal jobban megy a csajozâs mint nekem kb 180cm vel kamu amit írsz,stílus,önbizalom nagyon sokat szâmit.Esetleg max költözz ázsiába ha ennyire zavar.
2014. dec. 12. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!