Lányok szerintetek egy férfi lába szebb szőrtelenítve?
Figyelt kérdés
Érdemes borotválni vagy szőrteleníteni a lábat? Vagy csak a combot? F/202011. júl. 21. 13:40
1/16 anonim válasza:
NEM! sehol!! legfeljebb, ha a hátad szőrös :D
3/16 anonim válasza:
Nee, egyiket se!:D Egyáltalán nem férfias...:D
4/16 anonim válasza:
egy FÉRFI SOHA NEM szőrteleníti lábát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/16 anonim válasza:
Jajj van egy lány ismerősöm, aki szerint az a fiú ápolt és igényes, amelyik szőrtelenít mindenhol, vasalja a haját, szedi a szemöldökét, átlátszó körömlakkot használ, stb... és ki van akadva, miért b.zizza le a metroszexuálisokat mindenki. :) Szerintem rohadtul férfiatlan az ilyen, az én barátom ne egy fiús karakterű lányra hasonlítson. :D
7/16 anonim válasza:
Na az is biztos, hogy nem jönnék össze egy csupasz lábú "férfivel".
8/16 anonim válasza:
Maradjon az csak szőrös.
szörtelenül undorító :)
9/16 anonim válasza:
GUSZTUSTALAN!!!!!!!!!!
Egy férfi max a honalját meg az arcát borotválja,de MÁST NE!!!
B*zis,férfiatlan én elhányom magam az olyanoktól,képtelen vagyok röhögés vagy hányás nélkül rájuk nézni.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :D
Akkor a lábam marad bizony szőrös. :P :D
2011. júl. 21. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!