Az életben sokkal szebb, jobb nőkkel tudna egy férfi ismerkedni, a társkeresőkön lévő nők meg valahogy torzult önértékelésben vannak. Miért?
Értem erre azt, hogy nagyon nagy mércét állítanak be maguknak, holott a külsejük alapján egykettőnek kb a Notre Dame-i toronyőr lenne megfelelő társ.
Mitől nő meg ennyire az önértékelésük a nőknek a társkeresőkön?
27-es. A netes társkeresőn levő nők, kb napi 20-30 levelet kapnak. Minél fiatalabbak, minél bombázóbbak, annál több levelet kapnak.A nők választhatnak!!
A férfiak, akik fenn vannak, azok közül tényleg az adoniszok, brad pitt típusok közül (van rá esély, csak esély, hogy kapjanak 1 levelet).
A átlagos férfi, ha fenn van, akkor kap a nőktől: 0 levelet!
Ha meg véletlen az a szerencsétlen pasi már elmúlt 36 éves vagy 160cm vagy nem épp nem izompacsirta, hanem enyhe pocakja is van, akkor kap: 0 levelet.
Még ha pontozni lehetne: Minuszba is átmenne!
Sokszor felteszem magamnak is ezt a kérdést, de néha belegondolok, és rájövök magamtól.
Sosem ugyanazt keresi a férfi, és a nő, a férfiak elég ritkán keresnek valóban komoly kapcsolatot, és mivel elég sok csak olyan van, aki a szexre megy rá, gondolom ebbe unnak bele a nők, és már csak a paranoia vezérli őket, hogy biztos ő is csak azt akarja...
Bár nőknél is van olyan, hogy évek óta regisztrálva van, és hogy komoly kapcsolatot keres, csak kicsit érthetetlen, hogy 7 éve keresi, amióta regisztrált, és azóta se talált?
Vagyis nőknél is van, hogy éli a világát, és nem akarja magát elkötelezni. Csak nem értem, ők is miért nem írják ezt ki?
Az a baj, a legtöbben csak szórakoznak ott, és mintegy önmegfeleltetési eszköznek használják, hogy mennyire vagyok jó.
Van, aki tényleg komoly kapcsolatot keresne.
Csak már senkinek sem lehet hinni. :-(
nyomtam mindenkinek zöld kezet, inkább menjetek ki inkább napozni, csajozni, krapekolni, itt a tavasz. :)
Mert az életben a legjobb.
35#. Nevetni fogsz, de a társkeresőkön a nők úgy elvannak szállva, hogy 10 nőből 9 a Brad Pitt típust keresi!
Éppen ezért nem is tudnak társat találni! Ezért sok nő egyedül is marad!
Ha valakinek átlagos pasi kell, akkor az a nő már megjárta egyszer-kétszer, az biztos! Az már belebukott a brad pitt típusba, jól megdugták, otthagyták, kihasználták és megcsalták!
Na az ilyen nőknek, főleg ha van 1-2 gyerekük, ezeknek érdekből, kényszerűségből már elég lenne egy átlagos pasi is.
De azok a lányok, akiknek még nincs gyereke, huszonévesek és bombázó alkatúak, kemény mellűek, ezek még a brad pitt típust keresik, irreális elvárásokkal a barátnők ajánlásaival, kuncogásaival, a barátnőkre hallgatnak és szinte szégyenkeznének pl. egy 160cm-es átlagos pasit bemutatni, mert kinevetnék őket a barátok, barátnők és ciki szégyen lenne!!!
Nincs igazam ebben?
37.#. Ilyet még nem hallottam, hogy a fb-on ha egy lány már talált partnert akkor mellette társkeresőn is keres!
Személyesen nem is találkoztatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!