Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az életben sokkal szebb, jobb...

Az életben sokkal szebb, jobb nőkkel tudna egy férfi ismerkedni, a társkeresőkön lévő nők meg valahogy torzult önértékelésben vannak. Miért?

Figyelt kérdés

Értem erre azt, hogy nagyon nagy mércét állítanak be maguknak, holott a külsejük alapján egykettőnek kb a Notre Dame-i toronyőr lenne megfelelő társ.

Mitől nő meg ennyire az önértékelésük a nőknek a társkeresőkön?

2014. márc. 9. 10:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

27-es. A netes társkeresőn levő nők, kb napi 20-30 levelet kapnak. Minél fiatalabbak, minél bombázóbbak, annál több levelet kapnak.A nők választhatnak!!

A férfiak, akik fenn vannak, azok közül tényleg az adoniszok, brad pitt típusok közül (van rá esély, csak esély, hogy kapjanak 1 levelet).

A átlagos férfi, ha fenn van, akkor kap a nőktől: 0 levelet!

Ha meg véletlen az a szerencsétlen pasi már elmúlt 36 éves vagy 160cm vagy nem épp nem izompacsirta, hanem enyhe pocakja is van, akkor kap: 0 levelet.

Még ha pontozni lehetne: Minuszba is átmenne!

2014. márc. 9. 13:26
 32/47 anonim ***** válasza:
Elmondtam, hogy ez miért van...
2014. márc. 9. 13:28
 33/47 A kérdező kommentje:

Sokszor felteszem magamnak is ezt a kérdést, de néha belegondolok, és rájövök magamtól.

Sosem ugyanazt keresi a férfi, és a nő, a férfiak elég ritkán keresnek valóban komoly kapcsolatot, és mivel elég sok csak olyan van, aki a szexre megy rá, gondolom ebbe unnak bele a nők, és már csak a paranoia vezérli őket, hogy biztos ő is csak azt akarja...

Bár nőknél is van olyan, hogy évek óta regisztrálva van, és hogy komoly kapcsolatot keres, csak kicsit érthetetlen, hogy 7 éve keresi, amióta regisztrált, és azóta se talált?

Vagyis nőknél is van, hogy éli a világát, és nem akarja magát elkötelezni. Csak nem értem, ők is miért nem írják ezt ki?

Az a baj, a legtöbben csak szórakoznak ott, és mintegy önmegfeleltetési eszköznek használják, hogy mennyire vagyok jó.

Van, aki tényleg komoly kapcsolatot keresne.

Csak már senkinek sem lehet hinni. :-(

2014. márc. 9. 14:56
 34/47 A kérdező kommentje:

nyomtam mindenkinek zöld kezet, inkább menjetek ki inkább napozni, csajozni, krapekolni, itt a tavasz. :)

Mert az életben a legjobb.

2014. márc. 9. 14:59
 35/47 anonim ***** válasza:
De könyörgöm, társkeresőn ki az a hülye degenerált, aki Brad Pittet vár? Azok nem társkeresőzni fognak, emberek! Ellenben nőkből sok szép van ott, de ők meg csak az egójukat növelik, mert külsőleg nagyon toppon vannak de belsőleg óriási problémákkal küzdenek.
2014. márc. 9. 15:16
 36/47 anonim ***** válasza:

35#. Nevetni fogsz, de a társkeresőkön a nők úgy elvannak szállva, hogy 10 nőből 9 a Brad Pitt típust keresi!

Éppen ezért nem is tudnak társat találni! Ezért sok nő egyedül is marad!

Ha valakinek átlagos pasi kell, akkor az a nő már megjárta egyszer-kétszer, az biztos! Az már belebukott a brad pitt típusba, jól megdugták, otthagyták, kihasználták és megcsalták!

Na az ilyen nőknek, főleg ha van 1-2 gyerekük, ezeknek érdekből, kényszerűségből már elég lenne egy átlagos pasi is.

De azok a lányok, akiknek még nincs gyereke, huszonévesek és bombázó alkatúak, kemény mellűek, ezek még a brad pitt típust keresik, irreális elvárásokkal a barátnők ajánlásaival, kuncogásaival, a barátnőkre hallgatnak és szinte szégyenkeznének pl. egy 160cm-es átlagos pasit bemutatni, mert kinevetnék őket a barátok, barátnők és ciki szégyen lenne!!!

Nincs igazam ebben?

2014. márc. 9. 15:34
 37/47 anonim ***** válasza:
De igazad van, csak nem hittem volna, hogy a nők nem tudnak logikusan gondolkodni, hogy az ő ideáljuk nem szorul társkeresőre, úgyhogy hiába is várják. És nyilván annak a típusú férfinek is megvan a véleménye a társkeresőző nőkről, nyilván nem állna le velük. Én már megjártam egy nem kifejezetten társkeresőn megismert "hölggyel". Fél évig hülyített, kihasznált, mire leesett nekem, hogy mesterien megjátszotta magát egész végig. Ő is azt csinálta, hogy míg velem "randizott" ennyi ideig, közben társkeresőn lazán fenn volt, el is mondta, és nem esett le neki, hogy ez így nem korrekt velem szemben. De most mindegy, vonzó vagy nem, ennyire nem szabadna szar alaknak lenni, márpedig sokan azok, és soha nem néznéd ki belőlük. Szerintem full önbizalomhiányosak, és folyamatos visszaigazolás kell nekik a netről, persze élőben is ennek okán sokmindenkit hülyítenek. De az ilyenek nem is érdemelnek és nem is fognak tudni érdemi kapcsolatokat kialakítani, ennyi. 24/F
2014. márc. 9. 17:15
 38/47 anonim ***** válasza:

37.#. Ilyet még nem hallottam, hogy a fb-on ha egy lány már talált partnert akkor mellette társkeresőn is keres!

Személyesen nem is találkoztatok?

2014. márc. 9. 19:53
 39/47 anonim ***** válasza:
De találkoztunk és személyesen mondta. Csak talonban tartott és hülyített, és azért egy felnőtt 24 éves nőtől nem ezt vártam volna. De mondom nagy részük lelkileg roncs sajnos.
2014. márc. 9. 20:08
 40/47 anonim ***** válasza:
Én társkeresőztem régebben, de nagyon megbántam. Nem azzal van a gond, hogy ott a nőknek magasak az igényeik, hanem nagyon ritkán jön össze egy normális kapcsolat. A képek és bemutatkozás alapján nem lehet nagyon eldönteni, hogy ez a lány megfelelne e nekem vagy sem, nem is beszélve a kamu profilokról és a photoshopolt képekről. Másrészt meg hülyeség is ez az egész netes ismerkedés, élőben sokkal nagyobb sikereket el lehet érni.
2014. márc. 11. 06:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!