Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az életben sokkal szebb, jobb...

Az életben sokkal szebb, jobb nőkkel tudna egy férfi ismerkedni, a társkeresőkön lévő nők meg valahogy torzult önértékelésben vannak. Miért?

Figyelt kérdés

Értem erre azt, hogy nagyon nagy mércét állítanak be maguknak, holott a külsejük alapján egykettőnek kb a Notre Dame-i toronyőr lenne megfelelő társ.

Mitől nő meg ennyire az önértékelésük a nőknek a társkeresőkön?

2014. márc. 9. 10:35
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Nekem meg testi fogyatékosságom van és ezért vagyok mindig elutasítva, mégse írom be minden válaszhoz mint ezt a magasság témát...
2014. márc. 9. 12:36
 22/47 anonim ***** válasza:

19-es.

Legjobb nő?hol? Egy nő se érdeklődik felém,szerinted nekem a legjobb kell?Egyáltalán nem.Annyi az elvárásom,hogy valahogy normálisan nézzen ki,ez kb. a nők 80%-a,igényes legyen magára,és értelmes legyen tehát lehessen vele beszélgetni.Ennyi az egész, a többi már nagyon mellékes számomra.

2014. márc. 9. 12:41
 23/47 anonim ***** válasza:

22-es. Igazad van! Én sem a legjobb nőt keresem!

Szinte nekem bármelyik nő megfelelne, csak ne legyen kövér!

Nekem elég, ha átlagosan néz ki, nőies, lehetőleg hosszú haja legyen és kész!

2014. márc. 9. 12:43
 24/47 anonim ***** válasza:
7%
22-es ha így sem találsz partnert akkor mégis túl nagy elvárásaid vannak. Úgy értem önmagadhoz képest túl jót akarsz.
2014. márc. 9. 12:44
 25/47 anonim ***** válasza:
18%

Bármelyik jó lenne, csak ne legyen kövér. Ennyit erről. Az általad bírált lányok a magasság miatt zárnak ki embereket, te meg a súly miatt. Hol a különbség mondd már meg?

Egy lánynak miért kellene leállnia egy neki nem megfelelő pasival, ha te sem állsz le ilyen csajjal?

Először magatokba kellene nézni, és csak utána bírálni a nőket.

2014. márc. 9. 12:49
 26/47 anonim ***** válasza:

Itt már megint felesleges szélmalomharc van,úgyhogy be is fejeztem azt hiszem.A nők és a sikeres férfiak úgysem értik meg ezt a helyzetet,mert mindenért úgyis én leszek a hibás.Még véletlenül sem a nőkben van a hiba,ugye?

Nos én tudom hogy nekem is vannak hibáim,de én úgy érzem mindent megtettem azért,hogy magamon javítsak amennyire tudok.Erre 8 évet szántam,mindenféle módon próbáltam közeledni a nők felé,sikertelenül.Nos sok nőtől hallottam vissza már,hogy semmi baj nincs velem,csak nem találtam még olyan lányt/nőt,aki hozzám való lenne.

Csak ez azért furcsa,hogy másoknak mindig minden összejön,nekem meg ugye idáig se semmi.

Nos azt kell mondjam,hogy volt 2 eset,amikor rajtam kívül eső okok miatt nem lett kapcsolatom nőkkel,pedig mindkét esetben nagyon jól alakultak a dolgaink.

Az egyik elköltözött nagyon messzire,és hát a távolság bizony nagyúr volt,meg fiatalabb voltam akkor még és nem lett volna megoldható a dolog.A másik pedig egy trauma miatt ért véget,ami a lányt érte,meghalt az apukája konkrétan,és teljesen magába fordult.Hiába akartam mellette lenni,nem engedte,egy jelet nem adott magáról,barátnőjét is kérdeztem,aztán miután hónapokig egy választ nem kaptam tőle,bizony nem tudtam mit csinálni.Utána még kerestem sokszor,egy válaszra nem méltatott...a barátnője ugyanezt csinálta.

Szóval jó szerencsével is áldott meg ez az élet mondhatom...

22/F

2014. márc. 9. 13:02
 27/47 anonim ***** válasza:
67%

Az internetes társkeresés elvileg jó dolog lehetne, de úgy gondolom, hogy a gyakorlatban az emberek 90%-nál pont, hogy haszontalan.

Az ilyen oldalakon 3-4 annyi férfi van mint nő és a fenn lévő nők nagy része sem akar valójában ismerkedni, csak kivár hátha rá talál majd a szőke herceg fehér lovon, ergo nem fog ismerkedni csak ott van.

Egy átlagos nő regisztrál és kap naponta sok-sok levelet amiknek a túlnyomó részére válaszolni sem fog. Az átlagos férfiak írják a leveleket tonnaszámra, de siker meg nincs, mert az átlagos férfi legnagyobb fegyverét az interneten nem tudja használni. Ezek a humor, magabiztosság, intelligencia stb... a neten ezek mind láthatatlanok maradnak, mert a napi 30 levélből ha 1-2-re válaszol egy nő, akkor nyilván a legelőnyösebb külsővel rendelkezőké lesz az. Szóval a netes társkeresés valójában nem sokra jó. Akkor már egyszerűbb ha kellően felkészültek vagyunk és nagy adag magabiztossággal a való életben megyünk oda nőkhöz. Kicsit eltávolodott a mondanivalóm a kérdéstől, de azért benne van az is. Egó növelésnek pont kiváló, hogy napi 30 levelet kapnak a csajok, még ha csak szexre is akarják őket, de az egójuknak az is tetszik.

2014. márc. 9. 13:10
 28/47 anonim ***** válasza:
19-es nem akarok akadékoskodni, de ha minden nő azt képzeli, hogy ő a legjobb nő, a férfiak miért ne képzelhetnék ugyanazt magukról?
2014. márc. 9. 13:16
 29/47 anonim ***** válasza:
22-es és 23-as. Nem veszitek észre, hogy ma már az átlagos nők is a legjobbnak képzelik magukat? Ne csodálkozzatok, hogy az átlagosak milyenek.
2014. márc. 9. 13:18
 30/47 anonim ***** válasza:

28-as:

A férfiak is akarhatják a legjobb nőket de csak kevesem fogják megkapni őket.

Mindig a nők választanak és mindig a férfiak sírnak, hogy nem volt még senkijük sem, nem a nők.

2014. márc. 9. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!