Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az életben sokkal szebb, jobb...

Az életben sokkal szebb, jobb nőkkel tudna egy férfi ismerkedni, a társkeresőkön lévő nők meg valahogy torzult önértékelésben vannak. Miért?

Figyelt kérdés

Értem erre azt, hogy nagyon nagy mércét állítanak be maguknak, holott a külsejük alapján egykettőnek kb a Notre Dame-i toronyőr lenne megfelelő társ.

Mitől nő meg ennyire az önértékelésük a nőknek a társkeresőkön?

2014. márc. 9. 10:35
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

9-es: Történetesen már jó néhány hónapja együtt vagyunk. Néhány centivel magasabb vagyok nála, de ez egyáltalán nem érdekel.

8-as voltam.

2014. márc. 9. 12:00
 12/47 anonim ***** válasza:

"Történetesen már jó néhány hónapja együtt vagyunk. Néhány centivel magasabb vagyok nála, de ez egyáltalán nem érdekel."

Na és meddig hülyíted még őt és magadat? Már ha egyáltalán igaz, amit írsz.

2014. márc. 9. 12:01
 13/47 anonim ***** válasza:
76%
Értem én, hogy a világképed nem képes befogadni ezt az információt, de van fontosabb, mint a külső. És egy alacsony pasinak is lehet nője.
2014. márc. 9. 12:19
 14/47 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, h ha itt minden lánynak csak a belső számít, és még egy ocsmány törpével is összejönnének, akkor a való életben vajon miért nem látni-hallani ilyet soha.
2014. márc. 9. 12:22
 15/47 anonim ***** válasza:

12#. Teljesen igazat adok neked! Nekem is van hasonló példám! Ismerek egy rendes srácot, 160cm magas. :))

Vidéken él, még izmos is. Borzasztó nehezen ment neki is a társkeresés, de mégis talált valakit, mert kocsija is van, vidéken itt amúgy is kisebb a lehetőség vagyis a választási lehetőség.

Azt hiszem 1 vagy 2 évig bírta a lány, de látszott rajta, hogy nem boldog (mármint a lányon)a srác a haverom már a házasság gondolatával játszott.....

Egyszer csak a lány döntött, úgy otthagyta ezt a srácot, hogy csak nyekkent!!!!!!!

Ezzel nincs vége. A srác kicsit megingott, de nem adta fel! Pár év múlva szerzett másik lányt, de szerintem ez a lány is csak kényszerűségből maradt mellette.

A srácnak 8 általánosa van, a lány meg jogi diplomát szerzett....persze akkor járt egyetemre, amikor a sráccal volt, meghaltak a lány szülei, így gondolt egyet és egy ilyen rendes, izmos srác mellett kitanult...

Egyszer csak diplomaosztó előtt, úgy otthagyta a srácot, hogy csak nyekkent.....

Na de, hogy jót is írjak. A történet jó véget ért! A fickó nem adta fel, Bp-ről lehívott egy lányt, gondolom érdekből jött le, összeállt vele és csinált neki gyereket!

Gondolom, azért, hogy ez a lány már ne lépjen le! :))))

2014. márc. 9. 12:23
 16/47 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem, hogy nektek miért kell a mondatokat úgy kezdeni, hogy "Minden lány...".

Nem lehet felfogni, hogy mindenki más, mindenkinek más a fontos a párkeresésnél?

2014. márc. 9. 12:24
 17/47 anonim ***** válasza:

16#. Lószart!

Figyu! Ha megkérdezel egy átlagos nőt, milyen férfit keres, akkor ezt mondja: -Legyen magas....

2014. márc. 9. 12:29
 18/47 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagyok átlagos lány, mert én úgy kezdem, hogy legyen okos.
2014. márc. 9. 12:34
 19/47 anonim ***** válasza:
91%

Talán nem a nők mércéjével van baj, hanem a férfiak rettentő beképzeltek, és mindegyik azt hiszi neki jár a legjobb nő.

Erre miért nem gondoltok?

Szerencsére komoly kapcsolatban élek, és már nem vagyok fent egyetlen társkereső oldalon sem, de elképesztő milyen emberekkel van tele.

Világosan leírod mik az elképzeléseid és annak az ellentétei is írnak, olyan aki az apám lehetne, vagy a nagyapám. Meg az egysoros ismerkedők.

Írnak valami szabvány egy sort és elküldik. Bejelölöd, hogy csak komoly kapcsolatot keresel, és naponta 4 férfi tesz elég undorító ajánlatot.

A magasság is ilyen, kövezettek meg nyugodtan, de én alacsonyabb pasival nem állok szóba. ezt szépen odaírom, hogy legyen magasabb a barátom. Erre a 178 centimhez képest írnak 160 körüli pasik.

A másik: Minden férfi azon rugózik, hogy a nők még vissza sem írnak. Persze, mert az ilyenek miatt, aki nem felel meg egyből tiltjuk. Senkinek sincs kedve naponta több embernek elmagyarázni, hogy bocsi nem.

2014. márc. 9. 12:35
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
BTW Mégis miből gondolod, hogy a magassága miatt hagyták el a nők a barátodat? A kapcsolatok ilyenek, hogy időnként véget érnek. Ez a magasakkal sincs másképp. Vagy meg akarod magyarázni, hogy a magas pasikat sosem hagyják ott? Meg a pukijuk is rózsaillatú, mi? Ugyanmár, nevetséges.
2014. márc. 9. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!