Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 25 évesen egy gyerekkel menyi...

25 évesen egy gyerekkel menyi esélyem van rendes pasiknál?

Figyelt kérdés
A gyerek a leg fontosabb.
2014. márc. 6. 23:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem kellene olyan nő, akinek gyereke van. Nem tudom elfogadni més gyerekét.
2014. márc. 7. 09:52
 32/37 anonim ***** válasza:
85%

Akkor haladjunk sorban:

Nem tudsz különbséget tenni egy egyetemi tényleges DIPLOMA és egy OKJ-s bizonyítvány között, tehát intelligenciát és műveltséget nem várhatok tőled. Továbbá van egy gyereked egy drogos apától és most egy rendes pasit keresel... :-D Lol. Tudod ez mit jelent egy rendes pasi számára? Te szépen felcsináltattad magad a drogos alfahímmel, kihaénnem macsóval és most keresel egy szerencsétlen vesztest aki van akkora hülye, hogy felnevelje a kölyködet. Továbbá a gyerek a legfontosabb? Bocs, egy párkapcsolatban nem akarok csak pótapukaként jelen lenni. Nekem olyan nő kell akinek MI vagyunk a legfontosabbak és a MI közös gyerekünk a legfontosabb.

Persze bizonyára találni fogsz egy szerencsétlen balekot akit majd kihasználhatsz, de megsúgom nem lesz könnyű dolgod, mert az, hogy valaki rendes pasi, az nem egyenlő azzal, hogy ostoba is!

2014. márc. 7. 11:42
 33/37 anonim ***** válasza:

Kövezzetek meg, de nálam semennyi esélyed sem volna. A más gyerekét nem tudnám nevelni, nem tudnám a sajátomként szeretni. És az anyának a gyereke mindennél fontosabb, még a párkapcsolatnál is.

Én egész biztos nem ismerkednék veled.

Egyébként ha a diplománál tartunk, így írják: "legfontosabb".

34/F

2014. márc. 7. 12:07
 34/37 anonim ***** válasza:
Jah, menyi : Így írják: mennyi.
2014. márc. 7. 12:08
 35/37 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként ennyit a kérdező igényességéről is. Én mielőtt bármit kiposztolok netre előtte bemásolom Word-be, és nyomok rá egy helyesírás-ellenőrzést, mert hiába ne rossz a helyesírásom, ha hajlamos vagyok elgépelésre. Ő azonban tudja, hogy nem tud az anyanyelvén írni, ami már alapból elég gáz, de még nagy ívben tesz is rá.
2014. márc. 7. 12:18
 36/37 anonim ***** válasza:
Fiatalabbak közül olyat találhatsz aki csúnya, igénytelen és örül, hogy köze lehet egy nőhöz vagy csak szexre fogsz neki kelleni. Harminc feletti férfinél akinek esetlegesen szintén van gyereke talán több esélyed lehet.
2014. márc. 7. 14:46
 37/37 anonim ***** válasza:
68%

ahhoz nagyon szexinek és odaadónak kell lenned hogy olyat találj amilyet akarsz ennyi idősen gyerekkel :S vagy vmi 10-15 évvel idősebb férfi akinek szintén van gyereke, neki nem lenne gáz

F20

2014. márc. 7. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!