25 évesen egy gyerekkel menyi esélyem van rendes pasiknál?
Figyelt kérdés
A gyerek a leg fontosabb.2014. márc. 6. 23:13
21/37 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok drogos. És a gyerek apja sem volt az mikor a gyerek meg fogant. Ki ment külföldre és rá szokot.
2014. márc. 6. 23:51
22/37 anonim válasza:
Szakképesítés megnevezése: Általános laboráns
A szakképesítés OKJ száma: 54 524 01 0100 31 01
A szakképesítés szintje: Középszintű (8. évfolyam után)
Szakmacsoport: Vegyipar
Szakképesítés megnevezése: Egészségügyi laboráns
A szakképesítés OKJ száma: 54 725 03 0100 31 01
A szakképesítés szintje: Középszintű (8. évfolyam után)
Szakmacsoport: Egészségügy
Jegyzékbe kerülés éve: 1999
8. után kijártad?
23/37 A kérdező kommentje:
Szép a diplomámon megy a vita. Technikus diploma.
2014. márc. 6. 23:55
24/37 anonim válasza:
miva ? ilyenről nem hallottam. De feles itt kérdezgetned derítsd ki élesbe hogy találsz e rendes embert. CSAK KÖNYÖRÖGVE KÉRLEK NE HASZNÁLD KI AZ ILLETŐT!! Köszönöm!
25/37 anonim válasza:
Ne velük foglalkozz. Mesélj a hobbijaidról, érdeklődési körödről, és arról, hogy hogyan keresel párt? :)
26/37 A kérdező kommentje:
Igazából csak kérdeztem nem keresek. Ha el jönn az ideje jönn egy tökéletes. Nem kell el kapkodnom.
2014. márc. 7. 00:00
27/37 anonim válasza:
diplomának hívják, de az nem diploma. nálam kiestél, alap a bsc-s diploma vagy az értelem.
28/37 kobold69xd válasza:
Szerintem a szerelemhez és a párkapcsolathoz mindenkinek joga van nem te és nem is a gyerek tehetek a hejzetröl szoval ne adfel mindenkinek megvan a maga párja csak járj nyitot szemmel és légy pozitiv sok sikert kivánok
29/37 anonim válasza:
Van esélyed bőven, ezen nem kell aggódnod. Csak rendes pasit nem fogsz találni túl egyszerűen. És annál még el is kell érni hogy nyisson feléd. Nem lesz könnyű dolgod.
30/37 Mi közöd Tőle válasza:
Ha normálisan nézel ki, akkor lesz olyan férfi, aki el fog fogadni a gyerekeddel. Nálam nem lenne esélyed, de nagy ez a világ, nem lesz gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!