25 évesen egy gyerekkel menyi esélyem van rendes pasiknál?
Figyelt kérdés
A gyerek a leg fontosabb.2014. márc. 6. 23:13
2/37 anonim válasza:
Mivel foglalkozol, és hogy nézel ki? Miért mentetek szét a gyerek apjával?
3/37 anonim válasza:
Van nálam is lenne az nem befolyásoló tényező.
4/37 anonim válasza:
én nem járnék veled, csak megkúrnálak.
25F
5/37 anonim válasza:
# 2:
Engem is ez érdekel. Nagy hátránnyal indulsz a gyermek miatt, de ha tudod kompenzálni a belső és külső tulajdonságaiddal akkor talán működhet. Ja és nyitottnak kell lenned arra, hogy az új barátodtól is legyen egy gyereked.
6/37 anonim válasza:
Nálam semennyi. Nem a gyerek zavar, hanem az, hogy másé. Nem tudnám szeretni azt a gyereket.
7/37 Moszuke válasza:
engem zavar a gyerek. lehet, hogy akkor a te szemedben nem illek bele a "rendes" pasi körbe..:)))
9/37 anonim válasza:
Gyerekkel sajnos nem, kizárt.
Idősebb korosztálynál esélyesebb a helyzeted.
10/37 A kérdező kommentje:
Tanult vagyok. Jó állásom van. Nem nézek ki rosszúl. Az apa úgy érezte a napi drog bevittele fontosabb mint a gyereknek az étel. Röviden.
2014. márc. 6. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!