Miért van ez így a pasiknál, férfiaknál?
Olyan helyen dolgozom ahol elég sok a nő! Megfigyeltük,hogy a pasik 25 éves korig csak a vékony csajokkal kezdeneki ki. Az idősebbek meg inkább a "van rajta mit fogni" tipusokkal! Tudom nem lehet álltalánosítani de mi így vettük észre! Persze van kivétel!
De miért van ez így?
Köszi a normális válaszokat!
Valószínűleg a tudat alatti fajfenntartás miatt van ez. Tudják azt, hogy a testes nők több gyereket tudnak kihordani mint a sovány csinos nők.
A fiatalabbak meg tudat alatt vagy tudatosan csak egy kis kûrvára vágynak.
"Tudják azt, hogy a testes nők több gyereket tudnak kihordani mint a sovány csinos nők."
Ez baromság, egy sovány nő jóval ideálisabb egy gyermeknek, mint egy kövér, mert sokkal ideálisabb az anyagcseréje. Az, hogy ki tudja e hordani, meg tudja e szülni, pedig nem súly függő, sokkal inkább függ a medence átmérőjétől.
Hát nem tudom. Én meg nagyon sok férfit ismerek akik túl vannak a 30-on és vékony barátnőjük van és attól lett gyerek.
Szóval ezt a fajfenntartási ösztönt sem tartom mérvadónak.
Az meg tényleg egy nagy marhaság hogy vékonyabb nem tud gyermeket kihordani vagy mi :)
Szerintem sem vagyunk egyformák...
Volt egyszer, hogy elsőként én válaszoltam egy kérdésre és valami ékezet hibát sikerült vétenem vagy csak egy szót irtam rosszúl és a mondanivalóm 2értelmű lett... A masokid válaszoló meg ugye elolvasta az én kommentemet is és mondanom sem kell, hogy félre értett engem, de helyeselte... Aztán ott is az volt mint most itt a fajfenntartas :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!