Miért van ez így a pasiknál, férfiaknál?
Olyan helyen dolgozom ahol elég sok a nő! Megfigyeltük,hogy a pasik 25 éves korig csak a vékony csajokkal kezdeneki ki. Az idősebbek meg inkább a "van rajta mit fogni" tipusokkal! Tudom nem lehet álltalánosítani de mi így vettük észre! Persze van kivétel!
De miért van ez így?
Köszi a normális válaszokat!
Szerintem azért lehet így, mert 25 év alatt azért viszonylag kevesebb lány van elhízva, ilyen fiatalon még a többség vékony... és a 25 év alatti pasik nyilván fiatal lányt választanak inkább.
Még az idősebbek is tegyük fel a saját korosztályukat preferálják, ahol pedig több a teltebb nő.
Én erre gondolnék inkább.
"Az anyagcserés kifogás pedig egyenesen hülyeség. :D"
Bizonyára orvos vagy, hogy ezt így ki mered jelenteni... vagy mégsem? Amúgy igazad van biztos jót tesz a gyereknek az anya magas vércukor és koleszterin szintje... végülis olyan aranyosak az óriásbébik, akik beszorulnak és meghalnak a szülőcsatornában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!