Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kicsit irigy vagyok a lányokra...

Kicsit irigy vagyok a lányokra, pasiként elkeseredtem. Jogos?

Figyelt kérdés

Nem, nem haragszok a lányokra... csak el vagyok keseredve.

Háromszor kellett igazából idáig egy nő, de nem sikerült sohasem.

A legutóbbi pont egy olyan pasit választott, akiért már 2 éve odavan, de az csak utazik állandóan mint a Marco Polo. Az a pasi sohasem tett semmit a lányért, mig én mindent.

Ezért vagyok elkeseredve. Nőként ezt a teperést sosem kell végigcsinálnotok - fiúbarátaitok elvisznek titeket nyaralni... stb. Sosem éreztem azt, hogy hiányoznék bárkinek is. Nektek lányoknak olyan egyszerű, ha valakit visszautasítotok, azt se mondjátok rá, hogy szegény. De én mehetek társkeresőkre, nemjó... utcán leszólithatok bárki idegent nemjó (mondjuk nincs is hozzá affinitásom)... munkahelyen erre nincs lehetőség...

Ez már nem társkeresés... ez vergődés.

2014. márc. 4. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csúnya lányokkal is kezdenék, ha kedvesek, amúgy is nekem nagyon alacsony százalék a lányok között az akit nem tartok szépnek kicsit sem...
2014. márc. 4. 23:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen jogos, és teljesen igazad van. Igaz én már nős vagyok, de ugyanígy gondolom én is.
2014. márc. 4. 23:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is így tapasztalom és látom. MOndjuk, ha én is helyes, sikeres fiú lennék, biztos én is a lányokat védeném.
2014. márc. 4. 23:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem soha senki nem fizetett nyaralást. Teperni senkinek sem érdemes, vagy kellesz, vagy nem. Szánalmasan megszállottja valakinek egy lány is lehet, például a legutóbbi választottad is.
2014. márc. 5. 01:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nektek lányoknak olyan egyszerű, ha valakit visszautasítotok..." NEM!!! Rohadtul nem egyszerű visszautasítani!

Ismertem egy nagyon rendes fiút, aki teljesen odáig volt értem. Kedves volt, okos volt, még csak nem is nézett ki rosszul, de... nem. Nem tudtam másként tekinteni rá, mint barát. Iszonyatos volt látni, ahogy vergődik és szenved, miután visszautasítottam. De mi mást csinálhattam volna? Kezdjek vele kapcsolatot úgy, hogy nem érzek iránta semmit? Beszéljem be magamnak, hogy szeretem, amikor nem? Hazudjak neki és saját magamnak is? A vonzalmat (ami a szerelem egyik alapfeltétele) nem tudod kierőszakolni magadból, ha nincs. Hitegetheted magad, hogy majd csak megszereted, hiszen olyan kedves és rendes de nem... Ha nincs meg az a plusz, sose fogod. Másoknak fájdalmat okozni meg nem jó dolog (sőt!), de inkább legyünk őszinték, mert az igazság előbb-utóbb úgyis kiderül. És akkor majd még jobban fog fájni.

18L

2014. máj. 18. 23:06
 16/17 anonim ***** válasza:
És még aránylag jó, ha csak szenved, és nem támad. Lányok ritkábban lesznek közveszélyesek egy visszautasítástól.
2014. máj. 19. 07:59
 17/17 anonim válasza:
Ha gondolod, én szivesen beszélgetek veled. 33L
2019. febr. 15. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!