Ti is szoktatok nagyon jó pasiként társkereső oldalra felregisztrálni és élvezni, ahogy lerázzátok a sok felszínes nőket? Élvezni azt ahogy visszanyal a fagyi?
És ettől neked jobb lesz? Szánalmas...
Tudod, én nőként lazán tudomásul veszem, hogy nem vagyok (nem is lehetek) mindenkinek az esete, és olyat keresek, akinek bejövök. Vagyis kerestem, mert már találtam. (És nem külső alapján válogattam.)
Én is annyi keserű pirulát nyeltem már le a lányok miatt a társkereső oldalakon, hogy már nekem is megfordult a fejemben ez a dolog. Így van, miért ne szívhatnának ők is?Valószínűleg nemhogy nem válaszolnának, de tényleg még ők írnának levelet jó eséllyel!
Arra is gondoltam, hogy el kellene vinni a dolgot a találkozásig, ha valaki annyira oda lenne ezért az "ál-énemért". Csak azt nem tudom, hogy mit csinálnék akkor, ha felismerném a megbeszélt helyen és időben.
Egyelőre nem csináltam meg, mert még azt sem tudom, hogy kinek a képét tegyem fel, meg milyen adatokat és bemutatkozást találjak ki. Jó móka lenne, az biztos, bár azért a lelkiismeret is furdalna némileg. De még jobban sajnálnám azt, hogy valójában semmi nem lehetne az egészből, ha odamennék, és megmondanám az illetőnek az igazat. A legjobban talán az vet vissza éppen emiatt, hogy nekem semmi igazi hasznom nem lenne ebből az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!