Ti is szoktatok nagyon jó pasiként társkereső oldalra felregisztrálni és élvezni, ahogy lerázzátok a sok felszínes nőket? Élvezni azt ahogy visszanyal a fagyi?
Ez nem felszínesség. Én egyszer csináltam egy tesztet, de kép nélkül. Az egyikben normálisan leírtam magamról mindent, saját magam adtam. Arra írtak ketten, és had ne mondjam milyenek voltak. Bottal se...
Aztán csináltam egy másikat, olyan adatokkal és bemutatkozással ,ahogy a nők hallani és olvasni akarják. Arra 36 levelem jött a 17 évestől a 56 évesig. Szóval a felszínességről és az úgynevezett kamuról lehetne sokáig vitatkozni. Az emberek illúziókat keresnek, ez az egy nem vitás.
Azért ez nem olyan égbekiáltóan nagy probléma, legalább nem húzza senki egymás idejét - és őket is meg tudom érteni, számtalanszor olvastam, hogy így-úgy hőbörögtek a lepattintás után a hapsik, elegük lett, általánosítanak, van ilyen. Egyetlen alkalom volt, hogy visszaírt egy csaj, hogy sry, nem vagy az esetem - őszintén megvallva jól esett, még meg is köszöntem.
Jobb esetben látod, hogy elolvasta-e a levelet, ha meg nem válaszol, akkor megspóroltad magadnak azt az időt, amit a levelére áldoztál volna, és csajozhatsz tovább.. Mindenki jól jár, szóval ki lehet szállni az önsajnálatból.
Én pont az ilyen megkeseredett pasiktól menekülök... mert én mindenkinek válaszolok, udvariasan hárítok, de amikor elmond minden luvnyának, mert nem őt keresem (nem feltétlenül a külső miatt, hanem mert más típusú kapcsolatot keresek, mint ő, és nem akarok neki ESÉLYT adni), akkor azért elmegy a kedvem a kulturált válaszolgatástól, meg a magyarázkodástól.
Komolyan, miért kell nekem magyarázkodni amiatt, hogy valaki nem felel meg az elképzeléseimnek?
Ez szerintem nem álomvilág, hanem önismeret. Én tudom, hogy milyen pasikkal passzolunk össze, és én sem akarok olyannak megfelelni, aki nem engem keres.
Mert egy dolog, hogy összejövök valakivel, de egy kapcsolatot működtetni is kell... na mármost én nem tudok mit kezdeni olyan pasival hosszú távon, akivel nem illünk össze (ahogy nyilván velem sem tudna mit kezdeni a pasi).
Na, na, csak kiderül, hogy vannak még csodák?
Azért valljuk be, hogy valamilyen szinten aki tárkeresőre regisztrál általában már eleve elkeseredett lehet, és nem véletlenül teszi meg ezt a számára nem is olyan egyszerű lépést. Az éretlenek, bunkók, "üzletasszonyok" kiszűrése tényleg problémás mindkét oldalról.
# 18: Abszolút nem elkeseredettség, hanem időhiány, társasághiány. Én pl. nem járok szórakozóhelyekre, nem ismerkedem utcán, akkor mégis hol?!
Nagyon is "jó partik" vannak társkeresőn is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!