Kicsit irigy vagyok a lányokra, pasiként elkeseredtem. Jogos?
Nem, nem haragszok a lányokra... csak el vagyok keseredve.
Háromszor kellett igazából idáig egy nő, de nem sikerült sohasem.
A legutóbbi pont egy olyan pasit választott, akiért már 2 éve odavan, de az csak utazik állandóan mint a Marco Polo. Az a pasi sohasem tett semmit a lányért, mig én mindent.
Ezért vagyok elkeseredve. Nőként ezt a teperést sosem kell végigcsinálnotok - fiúbarátaitok elvisznek titeket nyaralni... stb. Sosem éreztem azt, hogy hiányoznék bárkinek is. Nektek lányoknak olyan egyszerű, ha valakit visszautasítotok, azt se mondjátok rá, hogy szegény. De én mehetek társkeresőkre, nemjó... utcán leszólithatok bárki idegent nemjó (mondjuk nincs is hozzá affinitásom)... munkahelyen erre nincs lehetőség...
Ez már nem társkeresés... ez vergődés.
Én nem hinném, hogy nekik olyan könnyű lenne.
Sőt, szerintem egy csúnya lánynak sokkalta nehezebb lehet párt találni, mint egy csúnya pasinak...
Egy nem túl szép pasas, mivel a férfiak kezében az első lépés előnye, oda mehet a bomba nőhöz nagy mellénnyel és megmutathatja, hogy mi az, ami benne szeretni való. És ha ez a valami a lánynak is fontos, megfogja, akkor onnantól kezdve happy end.
Ha a csúnya lány szeretné megmutatni, mi az , ami benne szeretni való, akkor közröhej tárgya lesz. Nőnek lenni addig szerencsés, amíg szép vagy. Ha nem, akkor eláshatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!