Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya pasiként jobb lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya pasiként jobb lenne inkább meghalni?

Figyelt kérdés
Kövér,csúnya lányok is elutasítottak bmennyire is próbálkoztam:(
2014. febr. 27. 21:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Ne aggódj mindenkinek elhozza Murphy a maga idelyét 16 éves vagyok és most találtam rá ma 1 hónapja az első szerelmemre akivel együtt is vagyunk
2014. febr. 27. 21:22
 2/15 anonim ***** válasza:
miért? rákos vagy? verheted, ihatsz, kereshetsz sok pénzt (lesz nő)
 3/15 anonim ***** válasza:
ne beszelj hulyeket!! Nem a vilag, hogy par csaj elutasitott...
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát azért nem teljesen, de tényleg semmi jóra ne számíts az életben. Az életet úgy is a kapcsolataid határozzák meg (akár baráti, akár rokoni, akár szerelmi). Mivel csúnya fiúként az utolsó teljes bizonyossággal kiesik csak csökkent életminőségre számíthatsz. Ez van, meg kell vele békélni. Amúgy én is így vagyok vele. Minden lány visszautasít, mert alacsony vagyok, dagadt és rettenetesen ocsmány.
 5/15 anonim ***** válasza:
mindig meglepődök mennyi önbizalom hiányos,elkeseredett pasi van itt....:(
2014. febr. 27. 21:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Azaz 2# nem k**va kell neki hanem szeretett egy csaj nehogy már a pénzéért szeresse a pasiét -.-
2014. febr. 27. 21:23
 7/15 anonim ***** válasza:
[link] csak pénz kell
2014. febr. 27. 21:25
 8/15 A kérdező kommentje:

29 vagyok-.-

Pénz?A beteg szüleim nem igazán jönnek ki a rokkantnyugdíjból.Őket is segítenem kell.

2014. febr. 27. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:
32%
ha majd tényleg öngyilkos leszel akkor csináld stílusosan, rabolj ki nekem egy bankot, aztán szállj fel egy repülőgéppel majd ejtőernyő nélkül ugorj ki.
2014. febr. 27. 21:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Először magadat kell elfogadnod, kihoznod a helyzetedből a legtöbbet! Ismerkedj olyan lányokkal, akik nem felszínesek, ne a párkeresés legyen a cél, hanem engedj közelebb magadhoz több embert is, a dolgok maguktól kialakulnak néha. :)
2014. febr. 27. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!