Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya pasiként jobb lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya pasiként jobb lenne inkább meghalni?

Figyelt kérdés
Kövér,csúnya lányok is elutasítottak bmennyire is próbálkoztam:(
2014. febr. 27. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
minden bizonnyal.
2014. febr. 27. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Én átlagosnak mondható vagyok_ magas nem vékony nem elhízott,elvileg humorom is van még jónak mondható és még sem vagyok kelendő.. i know that feel bro..
2014. febr. 27. 23:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el ennyire. Nekem se jön össze az ismerkedés, pedig most csak egy kedves vicces beszélgető partnert keresek, aki nem heti 1x válaszol. Most ez van. "Azért jó padlón lenni, mert onnan már csak felfelé vezet az út." Koncentrálj az életedben lévő jó dolgokra. Olyan meg mindenkinek van. :)
2019. márc. 3. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja hoppá most látom, hogy ezt már 5 évvel ezelőtt írtad. Biztos változott azóta a helyzeted..
2019. márc. 3. 11:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Na azóta 6 év után sikerült valamit alkotnod? Ha még most 35 évesen is szűz vagy, akkor csak gratulálni tudok...
2020. okt. 11. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!