Miért pakolják ki a mellüket a nők, ha utána meg sírnak, hogy megnézik őket?
Egy nő megnézése = zaklatás
Érdekes. Úgy tűnik, tényleg nem az erőben van az a zavar...
Csak azt nem tudom az ilyen párbeszédeket miért nem privàtba bonyolitjátok le..
Szegény kérdező meg nem is kap választ
Na de szerintem mindenki más okbol pakolja ki van hogy egy emberre akarják felhivni a figyelmet meg van hogy mindenkire mert növelni akarják a valoszinüleg igyis magas egòjukat
De én ugy gondolom akik erre vetemednek hogy igy kell felhivniuk magukra a figyelmet azok már rég elrontották ugyanis az igazi nő a szemeivel hòdìt
Azért itt beszélik ki, mert meg akarják mutatni az itteni "nyilvánosságnak", hogy a másik a hülye. Ez a fajta magatartás a legtöbb emberben megtalálható, felsőbbrendűnek hisszük magunkat, hónapokig képesek vagyunk alázni, sértegetni a másikat, csak azért, hogy bebizonyítsuk, okosabbak vagyunk, képtelenek vagyunk alárendelni magunkat a másiknak, habár ez csúnya kifejezés erre. Szóval képtelenek vagyunk annyit mondani: "oké, ez a te véleményed, nekem is megvan a sajátom, neked is igazad van valahol, nekem is."
Mert beképzelt nárcisztikus önfejű lények vagyunk, akik dicsőségre vágynak azáltal, hogy a másikat próbálják meg lejjebb taposni a képzeletbeli ranglétrán.
Azért válaszoltam most erre, mert a kérdésre már amúgy is írtam régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!