Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért pakolják ki a mellüket...

Miért pakolják ki a mellüket a nők, ha utána meg sírnak, hogy megnézik őket?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 17:19
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
És igen, olyan kis szellemi nyomorék vagy, hogy még az iróniát sem ismered fel. Neked az, hogy szeretek elégedetten a tükörbe nézni = önimádat? Édes jó Istenem, ments meg ezektől a hisztis pudingoktól!
2014. márc. 11. 23:26
 42/52 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy a lelkedbe tiportam.
2014. márc. 12. 08:48
 43/52 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy nem kérdezed meg a tükrödtől, hogy ki a legszebb a világon;)
2014. márc. 12. 08:57
 44/52 anonim ***** válasza:
Jaaaaaaaj, te kis nyomoronc. Tudom, hogy lehetnék szebb/jobb is, de így is elég jó vagyok. De te sehol se vagy apukám. Te egy lelki nyomorék vagy, mert a saját kis paranojád rabja vagy, pedig hidd el, hogy nem minden lány akar a te farkadra ugrani.
2014. márc. 12. 13:56
 45/52 A kérdező kommentje:
Nem mintha nem élvezném ezt a rendkívül tartalmas és magasröptű társalgást, ami itt elsza... izé, kialakult, de érdekelne, hogy "Miért pakolják ki a mellüket a nők, ha utána meg sírnak, hogy megnézik őket?"
2014. márc. 12. 18:05
 46/52 anonim ***** válasza:
Kérdező: Mert nem minden taplónak meg csövesnek akarnak tetszeni, hanem a jóképű, helyes pasiknak. Ez tény, így kell elfogadni, és ha te megnézed, akkor számára te is belecsúszol a zaklató kategóriába, mert nem azért tette ki a dinnyéit, hogy te megbámuld.
2014. márc. 12. 18:19
 47/52 anonim ***** válasza:
Nem tudsz egyszere leírni hozzászólást? Nem rendezett a gondolkodásod. Na mindegy. Tudom, hogy keményebb a fejed mint egy titán, de én ismerek egy bölcs mondást. Úgy is sík az agyad. Szóval okos enged szamár szenved. Szevasz drágaság!:D
2014. márc. 12. 23:02
 48/52 A kérdező kommentje:

Egy nő megnézése = zaklatás

Érdekes. Úgy tűnik, tényleg nem az erőben van az a zavar...

2014. márc. 16. 12:30
 49/52 anonim ***** válasza:

Csak azt nem tudom az ilyen párbeszédeket miért nem privàtba bonyolitjátok le..

Szegény kérdező meg nem is kap választ

Na de szerintem mindenki más okbol pakolja ki van hogy egy emberre akarják felhivni a figyelmet meg van hogy mindenkire mert növelni akarják a valoszinüleg igyis magas egòjukat

De én ugy gondolom akik erre vetemednek hogy igy kell felhivniuk magukra a figyelmet azok már rég elrontották ugyanis az igazi nő a szemeivel hòdìt

2014. márc. 25. 17:50
 50/52 anonim ***** válasza:

Azért itt beszélik ki, mert meg akarják mutatni az itteni "nyilvánosságnak", hogy a másik a hülye. Ez a fajta magatartás a legtöbb emberben megtalálható, felsőbbrendűnek hisszük magunkat, hónapokig képesek vagyunk alázni, sértegetni a másikat, csak azért, hogy bebizonyítsuk, okosabbak vagyunk, képtelenek vagyunk alárendelni magunkat a másiknak, habár ez csúnya kifejezés erre. Szóval képtelenek vagyunk annyit mondani: "oké, ez a te véleményed, nekem is megvan a sajátom, neked is igazad van valahol, nekem is."

Mert beképzelt nárcisztikus önfejű lények vagyunk, akik dicsőségre vágynak azáltal, hogy a másikat próbálják meg lejjebb taposni a képzeletbeli ranglétrán.

Azért válaszoltam most erre, mert a kérdésre már amúgy is írtam régebben.

2014. márc. 25. 20:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!