Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért pakolják ki a mellüket...

Miért pakolják ki a mellüket a nők, ha utána meg sírnak, hogy megnézik őket?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 17:19
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim válasza:
hűha kislány kicsit nagyobb távlatokból is nézd a helyzeted mert úgy látom nem látod a fától az erdőt...
2014. márc. 9. 20:05
 22/52 anonim ***** válasza:
72%
20-as válaszoló nagyon nagyot téved. Tudod te milyen rivalizálások mennek a nők között? Igazából a legtöbb nő a többi nő miatt öltözik ki.
2014. márc. 9. 20:10
 23/52 anonim ***** válasza:
Igen, mert attól félnek hogy a másik nőt jobban megnézik a férfiak, mint őt.
2014. márc. 9. 20:11
 24/52 anonim ***** válasza:
72%
Ja, így is mondhatjuk. A lényeg, hogy ki szerzi meg az alfahímet. Tiszta állatvilág.
2014. márc. 9. 20:11
 25/52 anonim ***** válasza:
Az állatvilágban a nőstény hívja fel a figyelmet a hímekre. Nem tudom sírjak a nevetéstől vagy fogjam a fejem. Este van már kíméljetek!
2014. márc. 9. 20:25
 26/52 anonim ***** válasza:
59%
Az erősebb kutya ba szik, biztos hallottad ezt is. A nőknél is érvényes, a jó csajok szerzik meg a futball csapat sztárját. :D
2014. márc. 9. 20:25
 27/52 anonim ***** válasza:

20-as: De jó, hogy jobban tudod tőlem, hogy mit miért teszek, de komolyan! "[...] mind smink nélkül, pushup, harisnya, fűző (már akinél), magassarkú, mély dekoltázs, fordásznál készült frizura nélkül mászkálnának az utcán, egyszerű utcai cipőben, snassz ruhában, összefogott hajjal."

A ruha nem snassz, ami rajtam van, smink utoljára 1 hónapja volt rajtam, egy évek óta a táskámban árválkodó szemceruzát használtam, hogy azokat a gyönyörű szemeimet hangsúlyozzam. Tényleg észbontóan szépek, ha jól sikerül a vonal.

mély dekoltázs: Utoljára 6 éve volt, a fiatal és szertelen korszakomban. Nincs rá szükségem.

fodrásznál készült frizura: Nem lehet, a hajam mindent kirúg magából, dauerral pedig nem fogom tönkretenni. Hajvégvágás és növényi pakolás játszik. Most amúgy is rövid, semmit nem kell vele csinálni.

magassarkú: 1. Majdnem 180 cm vagyok, nincs rá szükségem. 2. Még ha lenne is, nem tudok benne járni. Évekig próbáltam, nem ment, ennyi.

De nehogy bármit is elhigyj, amit leírok...

Amúgy az ilyenek neked láthatatlanok? [link]

És még egy: Nehogy azt higyjétek már, hogy annyira jók vagytok, hogy csak nektek, félisten férfiaknak (muhahahaha) akarunk tetszeni. Lesz@rom az állatvilágos példát, aki tényleg ilyen módszerekkel lohol mások elismerése után, az nem egy integráns személyiség, ennyi.

2014. márc. 9. 21:29
 28/52 anonim ***** válasza:

Ja, ezek lemaradtak.

push-up: Nincs rá szükségem, annak idején, mikor volt, nagyon kényelmetlen volt.

fűző: Utoljára kb. 6-7 éve volt, a már említett fiatal és szertelen korszakomban. Soha többet.

harisnya: Hát már bocs, de nem fogok sem összefagyni, sem nyáron egy szál bugyi-szoknya kombóban flangálni, mert nem érzem magam biztonságban. Ennyi.

2014. márc. 9. 21:33
 29/52 anonim ***** válasza:
Nekem nem a futball csapat sztárja kell. Most épp egy történészbe vagyok fülig belehabarodva.
2014. márc. 9. 21:34
 30/52 anonim válasza:
szegény történészt már előre sajnálom..nem az erdőben van az a zavar szerintem...
2014. márc. 9. 21:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!