Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért pakolják ki a mellüket...

Miért pakolják ki a mellüket a nők, ha utána meg sírnak, hogy megnézik őket?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 17:19
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Az ERŐ kérlek, erő. Mért kell sajnálni? Mert egy önálló személyiségű nőnek tetszik? Hú, tényleg, mekkora egy tragédia...
2014. márc. 9. 21:57
 32/52 anonim válasza:

(erőt akartam csak tabról nyomom....szutyok érintős genyó..de utálom)

2014. márc. 10. 11:53
 33/52 anonim ***** válasza:

Drága csillagbogár... látszik, hogy mindenki, nem csak mi, félisten férfiak hiszik azt magukról, hogy körülöttük forog a világ. Te is ebben a tévhitben élsz, ki beszélt itt rólad?

Ha annyira nem igaz rád, akkor minek szólsz hozzá? Tojd le a kérdést magasról, aztán viszont látás. Tényleg elég baj, hogy ha rögtön azt hiszed, hogy valaki téged akart leírni. Nagy tévedés, nem mindenki téged akar megdugni... (bocs a szóhasználatért).

2014. márc. 10. 22:09
 34/52 anonim ***** válasza:

"nem mindenki téged akar megdugni..." Hála a Jóistennek, nem is hiányzik, még belegondolni is rossz, amennyi puding-faszi létezik. Te komolyan azt hiszed, tényleg abban a tévhitben élsz, hogy majd te mondod meg nekem, hogy hova mit írok, miért és milyen formában? De minél többször olvassátok azt, hogy nem minden nő egyforma, mert - mily meglepő - nekünk is van személyiségünk, és hűha! lelkünk is, talán annál jobban elhiszitek, és kicsit egészségesebb elmeállapotba kerültök.

És te amúgy normális vagy? Csak azért, mert nem vagyok rátok szorulva, már rögtön beképzelt vagyok? Nem Bubu. Én csak tudom, hogy ki vagyok, és milyen értékeket képviselek. Ennyi.

2014. márc. 10. 22:45
 35/52 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nagyon is jól tudjuk hogy te milyen értékeket képviselsz. :D

A nőknek talán 1%-a ilyen öntelt mint te, ez a szint, amit te megütsz, az már tényleg szánalom, messziről elkerülném az ilyen nőket, ha előre meghatározhatnám. És nem "Bubu", nem jövök ide vissza, hogy olvassam az értéktelen hülyeségeket, amiket te összehordasz. Ha neked olyan magas az értéked, akkor menj inkább és boldogítsd Indiana Jones-t. Biztos örül egy ilyen némbernek. És végül, de nem utolsó sorban, az ég egy világon senkit sem érdekel, hogy mire vagy rászorulva és mire nem, baromi unalmas hogy csak ezt hajtogatod. Nem vagyok rászorulva... hagyd már, inkább aki jól helyreteszi a csökött eszedet, arra vagy te rászorulva. Na szép szép estét anyukám. És csak tovább a baromságaidat, annál többet fognak utálni.

2014. márc. 10. 23:10
 36/52 anonim ***** válasza:
Mit vártok egy öntörvényű önimádótól?:) Az okoskodása is vicces:) Hogy mondjak egy példát... Olyan mint amikor a pudingról azt mondom, hogy édes, de ő visszszól, hogy a felhő ugyan miért lenne édes és akkor szánalmasnak is akkar titulálni. Legyen igaza, mert ő nő.... Hát nincs. Fel is hozhatnám példának a kigyúrt férfiakat kik szintén önimádók vagy esetleg másokért teszi azt. Na hát ez a két dolog létezik akár férfi akár nő és bármit is mond valaki. A nők is vagy önimádók vagy mások miatt öltözködnek ki. Ha nem mások miatt lógatja ki a cicijét akkor saját magának azaz szereti a saját testét tehát csak önimádatról beszélünk. Na de jön megint a felhő... Avagy zavar az erdőben:)
2014. márc. 11. 09:44
 37/52 anonim ***** válasza:
Igen, mert önimádat = tetszeni akarok magamnak. Ha te az életedben bármikor is tetszettél magadnak, sürgősen ásd el magad, ezzel csak szivességet tennél a társadalomnak, te önimádó köcsög!
2014. márc. 11. 13:56
 38/52 anonim ***** válasza:

Most pedig következzék a pudin-férfi definíciója:

Nálam puding = 1. Képtelen felelősséget vállalni.

2. Nyavajog, de nem akar tenni magáért, mert akkor össze kéne szedni magát, de az már nem kényelmes neki.

3. Démonizálja a női nemet, mert nem kell nekünk a lusta segge.

4. Egy lusta disznó, aki még csak elmosogatni sem képes maga után. mert ez "női munka". Hát igen, neki meg az lenne a dolga, hogy kielégítsen, de 5. arra sem képes.

6. Csak ő számít, csak ő van a középpontban, feleség, gyerekek lesz@rva, csak ő létezik és az internet/pc játék/film/számítógép.

2014. márc. 11. 13:59
 39/52 anonim ***** válasza:
Háháhá most beismerted amit az elején tagadtál:D Én nem imádom magam bocs:/ Nem tudsz nekem beszólni, de látom próbálkozol. Ó igen vannak hibáim mint mindenkinek, de nem az amivel te vagdalódsz. Fáj, hogy önimádónak mondanak téged? Megértem.
2014. márc. 11. 23:15
 40/52 anonim ***** válasza:
Jajj, fiam, dehogy fáj, csak fogalomzavarban élsz. Szerinted az a normális, hogy mindenki utálja magát, és szembeköpi magát a tükörben? Fogadjunk, hogy te titokban így teszel, mert egy puding vagy. Semmi több. Szétfolyna a személyiséged a kezeim között. Ennyi.
2014. márc. 11. 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!