Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért pakolják ki a mellüket...

Miért pakolják ki a mellüket a nők, ha utána meg sírnak, hogy megnézik őket?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 17:19
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
20%
Az, hogy nem változtatom meg a stílusom egy férfi miatt sem, az önimádás? Fogalomzavarban élsz, nem gondolod? Vagy te képes lennél megtagadni magad egy nőért? Mert az tiszta szánalom, remélem, tudod...
2014. márc. 4. 17:40
 12/52 anonim ***** válasza:
Hát igen az életedben.
2014. márc. 4. 17:45
 13/52 anonim ***** válasza:
De érdekes, akárhányszor szóba kerül a téma, mindig fel vannak háborodva a kis faszikák, hogy nem vagyok arra rászorulva, hogy szexeljek velük. Úgyse tudnának kielégíteni. Ha már szexelek, akkor csak és kizárólag párkapcsolatban. De hogy miért vannak ennyire kiakadva? Talán mert nem tudnak a farkukért becsicskítani? Lehet.
2014. márc. 4. 17:51
 14/52 anonim ***** válasza:
Ki akar veled lefeküdni? Ja hogy te azt hiszed leakarok veled feküdni? Ne nevetessXD
2014. márc. 4. 18:04
 15/52 anonim ***** válasza:
Amúgy meg jó sokmindent összezagyválsz és öntörvényű vagy. Nagy hiba mind a kettő.
2014. márc. 4. 18:07
 16/52 anonim ***** válasza:
Csak úgy zúdultak az üzenetek mióta fent vagyok. Még jó, hogy nem akarsz velem lefeküdni, egy teherrel kevesebb. És igen, öntörvényű vagyok, az a fajta ember, aki saját maga alkotja meg a szabályait. Miért baj ez?
2014. márc. 4. 18:09
 17/52 anonim ***** válasza:
Azért mert rivancok
2014. márc. 4. 18:10
 18/52 anonim ***** válasza:

Csak az hogy azt a törvényt te magad látod:D Gondolod más követni fogja? Ha azt hiszed ez nem hiba hát nekem nyolc.

Jó tudni, hogy írogatnak neked. Én nem is terveztem és nem is fogok. Másnak igen, de neked nem. Amúgy csak poénkodtam mire felkaptad a vizet és most meg vitatjuk.

2014. márc. 4. 18:17
 19/52 anonim ***** válasza:
Semmiből nem tudtam arra következtetni, hogy te poénkodsz. Persze nem a törvényre gondoltam, de azon kívül, hogy nekem mi fér bele és mi nem, azt én választom meg.
2014. márc. 4. 18:24
 20/52 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy azért, mert magának akar tetszeni. Baromság.

Azért mert a férfiak megnézik. Ha nem lennének férfiak a világon, akkor mind smink nélkül, pushup, harisnya, fűző (már akinél), magassarkú, mély dekoltázs, fordásznál készült frizura nélkül mászkálnának az utcán, egyszerű utcai cipőben, snassz ruhában, összefogott hajjal.

2014. márc. 9. 20:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!