Nem tudom. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel ritkán adódi kalkalom hogy összefussunk valahol a suli környékén, de nagyon tetszik, még nem beszéltem vele, viszont tudom hogy én is tetszem neki, de nem közeledett eddig. Rosszul esik, hogy más lányokat lájkolgat és látszólag kicsit oda is van értük. Én nem élem a fél életem a facebookon, nem osztok meg naponta dolgokat, így gondolom sűrűn elfelejti hogy jéé ott az a szép lány... Mit tehetnék hogy felfigyeljen rám?2014. márc. 3. 18:43
1/4 anonim válasza:
Nézd, ha ennyire tetszik valaki, akkor közeledj felé valamilyen módon. Egyébként mi az, amiből arra következtetsz, hogy tetszel neki? Mert, ha más lányokért van oda, ahogy te fogalmaztál, akkor szerintem felesleges vele foglalkozni...
2/4 A kérdező kommentje:
észrevehetően követi hogy kivel mi történik.. több dolgot nem tudok róla, amit valószínűleg a saját gondolataimmal töltök ki... viszont sokakkal jóban van, és nagyon barátságos, szóval lehet csak emiatt követ másokat.
onnan gondolom, mert ha összefutunk mindig hosszabb ideig néz, mosolyog..
2014. márc. 3. 18:55
3/4 anonim válasza:
Első vagyok.
A helyedben én tennék lépéseket felé, esetleg szólítsd le, vagy írj rá facebookon. Hidd el, ha komolyan érdekled szívesen fogja venni a közeledésed. ;)
4/4 A kérdező kommentje:
félek hogy annyira mégsem.. és az is bennem van, hogy én vagyok a lány... és nem az én dolgom lenne.. nehéz! nehéz bármi olyat kitalálni ami nem tűnik gyenge ürügynek hogy ráírok..
2014. márc. 3. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!