Annyi önbizalmam sincs, hogy visszamosolyogjak egy fiúra, mit tehetnék?
Azt tanácsolom, hogy ne helyezd a srácot magad fölé fejben, mert nagyon rágörcsölsz mint írtad is és aztán nem megy a kommunikáció ezen formája. Aztán a srác esetleg ráun és odébbáll.
Nekem a mai napi tapasztalatom, hogy oda-odanéztem a lányra aki tetszik és szerintem tudta, hogy nézem, de nem nézett vissza... és ez eléggé elvette a kedvem. Korábban 1x odajött beszélgetni, talán ismerkedni akart. De azóta nem is köszön nekem, korábban üdvözölt ha találkoztunk. Szóval 'asszem nekem ez egy *kopp*... de hát ez van... :\
Neked viszont azt tanácsolom, hogy nézz vissza rá. Ha jön a mosoly, ne fojtsd el, ne fordulj el! Lássa! :)
Gyakorolj!
Amikor villamoson, buszon, vonaton utazol, keress a szemeddel egy idegen fiút, és miközben elindulsz szemezz vele, mosolyogj rá! Úgysem fogtok a későbbiekben találkozni, de így egyrészt amikor te kerülsz hasonló helyzetbe akkor oldottabban tudod kezelni, másrészt a srácnak is szerzel egy kellemes pillanatot! :-):-:::-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!