Mit tegyek, ha a külsőm miatt már semmi önbizalmam?
Figyelt kérdés
Kihagyom még a ritka lehetőséget is, ha egy lány találkozik velem, egyszerűen nem megy a smárolás sem, mert úgy érzem ronda vagyok és esélytelen. Valamiért nem kapok elég jó visszajelzést, de azt, hogy ronda vagy már számtalanszor megkaptam és megkapom.2014. márc. 3. 18:39
1/2 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel... Ne törődj a többiekkel. Egyszer úgy is eljön az , aki szeretni fog , amilyen vagy...
Először is magadnak kell megfelelned... Állj a tükör elé , nézz bele és alkoss véleményt magadról. Ha esetleg nem tetszik valami , esély van a változtatásra. Ha pedig elfogadod magad olyannak , amilyen vagy , akkor nincs probléma.
F/18
2/2 A kérdező kommentje:
Utoljára tavaly smároltam lánnyal, azóta max megpusziltam lányokat, nem értem mi van velem, pedig már volt egy időszakom amikor azt hittem kezdek felfelé jönni, most meg mintha újra csak süllyednék.
2014. márc. 3. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!