Szerintetek most komolyan olyan fiú lennék, létezhet ilyen, hogy én egy tini lánynak sem tetszem és nem is akar engem egy sem megismerni pusztán a külsőm miatt?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon úgy tűnik és már mondta is pár lány, hogy ronda, nyomi vagyok. Amúgy fura, mert még általánosban más volt, akkor még 3-4 lány is volt szerelmes belém, meg szerelmes levelet is kaptam aztán nem tudom mi történt, de középsuliban 9-diktől kezdve minden elromlott, akkor kezdtem tömegesen fikázni, hogy ronda nagy orrú, nyomi, katasztrófális arckszerkezet ilyesmik. Főleg orrommal bántottak amúgy.2014. jan. 13. 21:34
1/4 anonim válasza:
Rám senki se mondja h ronda vagyok, mégse jövök be egy lánynak se.
2/4 anonim válasza:
szerintem egy azon testet is ezer féle képpen lehet formázni. Nincs olyan, hogy nem lehet megszépíteni téged, csak talán tenni kellene ezt azt. Én nem tudom, miben vagy igénytelen...
3/4 anonim válasza:
Én nem tudom hogy nézel ki de lehet hogy csak adján a nehezen megkaphatót és bejössz nekik
4/4 anonim válasza:
Attól, hogy nagy az orrod még van több tucat dolog amin változtathatsz. (Plasztikával az orrodon is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!