Csajok! Hogy nézek ki? Bejövök nektek? (képpel)
Pfff, 10 év múlva visszatérhetünk erre a kérdésre, vagy még akkor sem.Jééézusom -.-
18/L
Nagyon szépen köszönöm a részvételt! :-) Mint ahogy azt nagyon helyesen észrevételezte az egyik kommentelő, a képek "ego" néven lettek elnevezve, ezzel sugallva a képekkel szemben érzett ellenszenvemet. Volt szerencsém részt venni egy taggyűlésen, ahol ezúttal az online identitás avagy online személyiség boncolgatása volt a téma. Én, és néhány kollégám elhatároztuk, hogy kivitelezünk egy online tesztet, ahol az identitás, önmeghatározás szerepeket, magatartásformákat, értékrendszereket boncolgatunk a különféle fóromokra és websiteokra lebontva. Ezen teszt során a képeket szereplő úriember önként vállalta a hamis avatar létrehozásához és annak felhasználásához mellékelt képek megjelentetését! Személyi jogokat nem sértettünk! Tesztjeink során feltételezhetően fény derülhet arra is, mennyi emberben és milyen információ megszerzése után merül fel a személy identitásának, valóságának, realitásának valósághűségére és mikor kérdőjelezik meg azt. Mint eddig kiderült, hölgyekkel szemben elnézőbb a társadalom az efféle magatartás és hiú megnyilvánulás tapasztalása során. Az emberek többsége meglehetősen rosszul reagál a manapság, a tinik illetve fiatalabb pályakezdők körében felvett új divatirányzatok követőivel szemben. A külső alapján való megítélés mélyen beágyazódott közösségünkbe, kiváltképp ha egyéb, nem magyar rasszokról esik szó. A teszt nem tekinthető végeredményesen befejezettnek! Ezen felül a résztvevők reakciója egyenként nem felülbírálható, az itt felmért adatok alapján levont konzekvencia egy kis százalékát adja majd a teljes, még félkész felmérésnek!
A részvételt köszönöm! Elnézést kérünk az oldal hatásvadászat céljából történő felhasználásáért! :-)
szerintem teszttől függetlenül helyes srácról van szó, szép szemei vannak, jó teste, karakteres arca... viszont a nagyképű válaszait én se értékelném sokra... nemcsak a külső, a belső is fontos... ez a felmérés meg gáz, mert itt a legtöbb kommentelő inkább provokáló, leszóló, ellenszenves stílusban válaszol az ilyen kérdésekre... ha valaki topmodell lenne, akkor is lealáznák, hogy milyen ronda...kíváncsi lennék a válaszolók többségének a kinézetére...
Az meg, hogy egy kép alapján eldöntsük, hogy milyen identitása van valakinek, nagy százalékban lehetetlen... manapság a srácok nőiesebbek lettek, most nem az elmúlt emo korszakra gondolok, hanem úgy általánosságban. Kb. az utcán minden 3. srácra rá lehetne húzni a meleg jelzőt... viszont van olyan meleg, aki egyáltalán nem néz ki úgy...
Ráadásul ennek a tesztnek semmi értelme, még egyszer hangsúlyozom, mert ha egy srác rak ki ide egy képet, akkor az egyből meleg, stb. ha még nem is néz ki úgy... nem tudom, miért szereik alázni a másikat az emberek itt... talán, mert névtelenség mögé rejtőzhetnek...
#59!
Ez nem igaz, hogy alapjáraton mindenkit aláznak. Itt szerintem mindenki az őszintét mondja, pont az anonimitás miatt, mert nem kell megjátszani magunkat. Ha valakiről süt, hogy egy beképzelt, felszínes p*cs, az alázást fog kapni és ez igaz a nőkre is, a kikent, hivalkodó, csücsörítős fotóikat nekik is leszólják. Én is raktam ki magamról fotókat, és tök rendesen válaszolt mindenki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!