Csajok! Hogy nézek ki? Bejövök nektek? (képpel)
Figyelitek, hogy minden képe címe "ego" "egooo" :D
Csak az a baj, hogy nem tudom mire van egód, atomcsicska vagy ^^
Igazából a kommentek végigolvasása után döntöttem amellett, hogy én is írok valamit...
Genetikailag helyes, stílusra közönséges, a reakcióidról meg ne is beszéljünk. Tudnál rajta változtatni, mert csak azon múlik, hogy mit veszel a fejedbe(nem úgy, mint azok, akiken maximum a sebész, ha segíthet), de tudom, hogy nem akarsz, hiszen téged "irigyelni kéne" annyira klassz srác vagy. Btw, akkor minek a kérdés, ha nem hiszed el nekünk és nem tud senki meggyőzni, hogy mi a valós helyzet, külső szemlélőként.
Ezerszer egy rendes belső átlag kinézettel, minthogy vered a nyálad a nagy semmire. De mindenki ítélkezzen saját belátása alapján, te kérted a véleményünk, gondolom számoltál azzal is, hogy bírod a kritikát. :)
Majd ha kinövöd ezt, talán tényleg szuper leszel. De ilyen mentalitással és stílussal az én szememben biztos nem.
17l
"Na koccoljatok el innen szépen kis fiúkák, nem nektek szólt a kérdés!!!"
Kedves kérdező! 2x annyi idős vagyok kb mint te! Tehát legközelebb csókolom!
Bocsi, de nem jönnek be a feminin meleg srácok. De bízok benne hogy egy nap megtalálod a Rómeódat ;)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!