Csajok! Hogy nézek ki? Bejövök nektek? (képpel)
#2014.03.01. #Naplózva. #TAG:02
2014. márc. 1. 21:10
31/67 anonim válasza:
na ilyen nagyképű barmot még életemben nem láttam...
32/67 anonim válasza:
Hát nem fogod fel, hogy többségében lányok válaszoltak? Undorító vagy!
33/67 Ahol megállt az idő válasza:
Az általad említett "kis büdös kockák" ezerszer normálisabbak,mint te.:D
34/67 anonim válasza:
Undorító beképzelt szarzsák vagy, akinél mellesleg a szarom is szebb. Bár igazad van, megindult a nyáltermelésem, szívesen köpködöm az ilyen patkányfajzatokat.
35/67 anonim válasza:
kissé bandzsa is vagy, jááj nagyon olaszosnak érzed magad, ratyijancsi! Izom meg sehol!
36/67 anonim válasza:
ha egy ilyen állna a ring-ben velem szemben..
38/67 anonim válasza:
Mégis az összes csajtól oltást kaptál, nyomigyerek :) Irigykedik rád az apád f..sza, semmi férfias nincs benned, amikor én raktam ki magam, én szinte csak pozitív véleményeket kaptam!
39/67 anonim válasza:
Valaki itt fajin :D Nekem bejössz ;)
40/67 anonim válasza:
Ő kockázik, amikor itt pakolja fel magáról egymás után a gatyi képeket a GYK-ra,, hogy valaki végre megdícsérje ismeretlenül, de nagyon mellé nyúlt a kis ratyirambo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!