Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedjek? L/18

Hol ismerkedjek? L/18

Figyelt kérdés
Volt már barátom de nem annyira komoly 1 hónapig tartott, de mostmár szeretnék hosszútávút is. A külsőmmel szerintem nincs gond mert néha modellkedek is szal az nem lehet akadály de kicsit félős vagyok. A disco nem igazán azén világom meg ott ( tapasztalat szerint) még egy normálissal sem találkoztam. A beülős iszogatós helyeket szeretem de nincs meg a bátorságom...utcán meg durva lenne :( valami tipp vagy praktika ha esetleg a buszin tetszik meg valaki? Sajna attól is félek hogy mindenki előtt pofára esek hogy az illetőnek már van barátnője.
2014. febr. 27. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Én azt mondom, társaságban, közösségben, ami mostanában kiveszőben van."

Amire kereslet van, kínálat is lesz: Az összes ilyen csoportos oktatás is ezért kezd terjedni. Pl.: zumba meg kungfu meg néptánckör meg mittoménmégmi, sok mindent tanítanak. Mind ilyen közösségi hely, ahova közös érdeklődés alapján járnak az emberek.

2014. márc. 2. 15:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy lánynak nehéz kezdeményezni de nem is ajánlatos. Szerintem ha itt írsz valaki olyannak, aki szimpatikus a válasza alapján, az jó lehetőség és még mindig eldöntheted, hogy megpróbálod-e a személyes találkozót vagy sem, ha esetleg nem feltétlen tetszik a másik a képküldözgetős rész után.

Amúgy a kötetlen szóba elegyedés bármilyen helyzetben működhet.

a buszon - meg tudod mondani hogy jutok el innen A pontba?

utcán - de jól néz ki az a fagyi/hambi/kesudió/whatever amit épp eszel, hol lehet itt ilyet venni?

bárhol - figy, nem túl kihívó a ruhám ide?

A lényeg, hogy adj magas labdát, a többit bízd ránk vagy a gravitációra. Te így nem eshetsz pofára, garantálom.

F25

2014. ápr. 13. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!