Hol ismerkedjek? L/18
Én pasi/fiu vagyok. Ismerős a helyzet. Vidéki vagyok, de pestre járok "suliba".
Korán utazom, a buszom hiába látok néha 1-1 csajt, aki bejönne, többnyire túl fáradt vagyok ahhoz -vagy épp úgy nézek ki, mint egy zombi- hogy csak úgy odaálljak hozzá.. és beszélgessek vele. (bár volt már rá alkalom, hogy valakivel ott jöttem össze)
Úgy igazán buliba nem is voltam még..
Sulimban kb 5 lány van összesen.
Sportolni pedig nem igazán járok el (többnyire csak a suliban sportolok).
Ui.: Ha buszon tetszik valaki, szemezz vele. Mosolyogj rá. Bámuld, szemezzetek. Ha a szemezés megvan, akkor sima ügy.. csak az a kérdés, melyikőtök a bátrabb, ki áll fel. ;)
19/F
Ennyire ne legyél már félénk,és legyen egy kis fantáziád.
Mi az hogy nem ismerkedsz neten? Az hogy mi derül ki,és mi nem,attól függ mennyire vagy nyitott.Vagyis csak tőled és a másik embertől függ,rajtatok áll,nem a neten,vagy a helyen múlik ahol ismerkedtek,csak is rajtatok!Azt pedig felszínes dolognak tartom,ha odamész egy ismeretlenhez mert tetszik a szeme.Simán belefuthatsz akármilyen kamuzós gyerekbe,aki azt mond amit hallani akarsz,ebből lesznek az 1 hónapos kapcsolatok,mint a te esetedben.Ahhoz hogy valakit rendesen megismerj,és összeilljetek, nem randizni kéne,és nem a külseje alapján választani,mert az orosz rulett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!