Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedjek? L/18

Hol ismerkedjek? L/18

Figyelt kérdés
Volt már barátom de nem annyira komoly 1 hónapig tartott, de mostmár szeretnék hosszútávút is. A külsőmmel szerintem nincs gond mert néha modellkedek is szal az nem lehet akadály de kicsit félős vagyok. A disco nem igazán azén világom meg ott ( tapasztalat szerint) még egy normálissal sem találkoztam. A beülős iszogatós helyeket szeretem de nincs meg a bátorságom...utcán meg durva lenne :( valami tipp vagy praktika ha esetleg a buszin tetszik meg valaki? Sajna attól is félek hogy mindenki előtt pofára esek hogy az illetőnek már van barátnője.
2014. febr. 27. 19:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Például velem. Nem bánod meg!
2014. febr. 27. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
ha nem nagy kérés kaphatok képet?:) hol ismerkedj?-monjuk a suliban?
2014. febr. 27. 19:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha pécsi vagy ismerkedhetünk :-P
2014. febr. 27. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindjárt jön a válasz hogy "bocsi de nem hiszek a netes ismerkedésben"
2014. febr. 27. 20:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Én pasi/fiu vagyok. Ismerős a helyzet. Vidéki vagyok, de pestre járok "suliba".

Korán utazom, a buszom hiába látok néha 1-1 csajt, aki bejönne, többnyire túl fáradt vagyok ahhoz -vagy épp úgy nézek ki, mint egy zombi- hogy csak úgy odaálljak hozzá.. és beszélgessek vele. (bár volt már rá alkalom, hogy valakivel ott jöttem össze)

Úgy igazán buliba nem is voltam még..

Sulimban kb 5 lány van összesen.

Sportolni pedig nem igazán járok el (többnyire csak a suliban sportolok).

Ui.: Ha buszon tetszik valaki, szemezz vele. Mosolyogj rá. Bámuld, szemezzetek. Ha a szemezés megvan, akkor sima ügy.. csak az a kérdés, melyikőtök a bátrabb, ki áll fel. ;)

19/F

2014. febr. 27. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt kifelejtettem, hogy engem az érdekelne, pesten (lehetőleg a mammut környékén) hol/hogy lehet lányokkal ismerkedni (nem pláza cicákkal, hanem értelmes, de szép lányokkal/nőkkel -nem igazán tudom, melyik a helyesebb kifejezés ebben a korban-)
2014. febr. 27. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Esetleg itt? Merre laksz? :D
2014. febr. 27. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, társaságban, közösségben, ami mostanában kiveszőben van. De ha létezik olyan ismerősöd, akinek a baráti köréből ismersz embereket, vagy hallottál történeteket, és ez alapján szimpatikusak, próbálj meg oda becsatlakozni.
2014. febr. 27. 20:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :D az ismerősön keresztül való ismerkedést próbáltam nem lett jó vége....és igen nem hiszek a netes ismerkedésben még facebookon elmegy mert valamennyi láthatom ő magát hobbiját ..stb, de ott ( ez persze az én hibám hogy magas a mércém) sosem tetszettek akik rám írtak :S
2014. febr. 27. 21:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Ennyire ne legyél már félénk,és legyen egy kis fantáziád.

Mi az hogy nem ismerkedsz neten? Az hogy mi derül ki,és mi nem,attól függ mennyire vagy nyitott.Vagyis csak tőled és a másik embertől függ,rajtatok áll,nem a neten,vagy a helyen múlik ahol ismerkedtek,csak is rajtatok!Azt pedig felszínes dolognak tartom,ha odamész egy ismeretlenhez mert tetszik a szeme.Simán belefuthatsz akármilyen kamuzós gyerekbe,aki azt mond amit hallani akarsz,ebből lesznek az 1 hónapos kapcsolatok,mint a te esetedben.Ahhoz hogy valakit rendesen megismerj,és összeilljetek, nem randizni kéne,és nem a külseje alapján választani,mert az orosz rulett.

2014. febr. 28. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!