Hogy/hol ismerkedjek, ha nem pasit, parkapcsolatot es szerelmet akarok, hanem egy baratot, szerelem es romantika nelkül?
Tudom, hülyen hangzik, de mar eljutottam arra a pontra, hogy a szerelem es romantika nem erdekel. Egy baratot keresnek, akire barmikor szamithatok, akivel lehet filmezni, pizzat sütni, aki eljön velem edzeni es motival, aki ugyanolyan komolyan veszi az eletet, aki egyszerüen olyan, mint en, aki ismer es elfogad ugy, ahogy vagyok.
Vagy melegekkel kene ismerkednem?
23L
Nemet.
Amugy altalanossagban kerdeztem, nem privat levelezesekert.
Nézz körül a környezetedben, hátha vannak hozzád hasonló érdeklődésűek. Én Ausztriában lakok és egy munkahelyváltással ismerkedtem össze több emberrel akikkel tök jóba lettem és mindenről beszélgethetek velük. :)
Egyébként nem feltétlenül melegekkel, inkább aszexuálisokkal próbáld ki az ismerkedést, ha már más identitásúakon gondolkozol, mert az aszex.-ek biztos nem akarnak tőled semmi testi kapcsolatot, de ugyanúgy kialakulhat egy bizonyos lelki dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!