Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt miért van ennyi megkesered...

Itt miért van ennyi megkeseredett ember?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ,h itt miért van ennyi érzelmi hulladék?Sokan csajok közt is nagyra verik itt magukat egy szimpla kérdésen ,h fujj mennyek a francba meg kellesz te a sz@rn"ak stb ,de a valóság sajnos az ,h ők kötnek ki itt a Gy.K minden áldott nap szoktam látni a nevüket ők azok akik senkinek sem kellenek és itt tudják kiélni magukat ,h valakit elküldenek a fenébe mert a kinti életben őket küldik el a fenébe .A srácoknál ugyan ez a helyzet minden percbe "Valaki ismerkedne már velem kérlek könyörgöm" csak írjon már rám végre egy csaj ahelyett ,h kint élnék az életüket.Vagy ha viccből egy csaj ki ír szexuális tartalmú dolgot hirtelen össze gyűlnek mint a dögevők és vérnyognak a lerágott csont mellet húú én meg dugnálak ,jajj kicsim én kinyalnálak stb..Ezen az oldalon tényleg a társadalomból kivetett hulladékok gyűlnek össze többnyire ez egy szemét telep így is fel lehet ezt fogni?
2014. febr. 26. 13:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Itt vagyok mert túl sok időm van. Megkeseredett nem vagyok, inkább csak kissé letört vagy szimplán semleges hangulatú.

És bolond az aki azt hiszi, hogy mihelyt kiteszi a lábát az ajtón ez vár rá:

http://www.youtube.com/watch?v=ZiHJ0EdVY4o

Odakint sincs nagyobb vagy jobb élet mint itt, azok akiknek pedig sok barátjuk/ismerősük van nyilván inkább velük töltik az időt és nem itt tobzódnak.

Sokan egyébként is munkából írnak ide vagy unalomból, de az talán elmondható, hogy az itt lévők többsége valóban alul-szocializált.

Én viszont továbbra sem látom mivel lenne jobb kimenni és költeni a pénz egy olyan helyen nem érzem jól magam totál ismeretlen emberek között. Tömegben is lehetsz teljesen egyedül, ha mást hiszel az csak önámítás.

2014. febr. 26. 14:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért, miért? Mert a boldogság egyetlen akadálya a valóság.
2014. febr. 26. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert az emberek hamarabb itelkeznek, mint gondolkodnanak. Idealizalt alomkepeket kergetnek az idealis partnerrol, s ha elter 1-2 dolog, vege a dalnak, ami meg el sem kezdodhetett. :-)
2014. febr. 26. 14:24
 14/17 A kérdező kommentje:

Singularity

Nos a vidi amit linkeltél elég király!! XD

Szerintem bélyeg vagy pszilocibin után van hasonló élet érzése az embernek XDXD

De én például megörülnék ha itt kéne eltöltenem a szbad időm nagy részét ha neked ez elég ok megértem mert nem vagyunk egyformák ,de nekem alapból kell a tágas tér bekattanok hosszú távon a falak között mégha a haverjaimból,barátaimból senki sem ér rá ami azért ritka mert szerencsére sok van akkor is inkább neki indulok kicsit csavarogni mászkálni amúgy számtalan olyan program van ahol nem kell illetve nagyon minimálisat kell csak költeni ilyen lehet akár csak egy fantasztikus nap a természetben azaz kirándulás ,de még van egy csomó ez csak felfogás,hozzá állás kérdése .

2014. febr. 26. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenkit egyből leírni itt. Vannak akik tényleg segítenének úgy, hogy a saját idejüket áldozzák fel.

De bevallom igen vannak itt igen túl iskolázott egyének is akiknek nem itt lenne a helye.

2014. febr. 26. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:

az utcán is ezek az emberek mászkálnak te atomfizikus:D

te se vagy jobb ezektől, jössz itt ezzel a dumával majd én most jól megmondom kik vannak itt, és irányt mutatok a népnek :D minek olvasod ha nem tetszik?:D

wtf???

Mindenki elmondhatja véleményét.én élőben is ezt teszem.:D

sokat lehet nevetni az ittenieken :D,én azokat nyúznám meg élve akik mindig a telót nyomkodják közösségben,a való életben,vagy kocsmában.Mindjárt a facebook társaságban is.Sokkal irritálóbb minthogy valaki poénokat irkál ide vagy gépezik vagy akármi :D

2014. febr. 26. 15:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tartom magam megkeseredettnek, viszont inkább itt vagyok, mint odakint 2 okból visszavezethetőleg: 1: nincsenek barátaim, akikkel elmehetnék valahova (kirándulni persze szoktam és szeretek is, de az nem hétköznap, munka utáni tevékenység), 2: olyan ronda vagyok, hogy az emberek többsége még csak szóba sem áll velem.
2014. febr. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!