Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy mindig a...

Miért van az, hogy mindig a nők, netes ismerkedésnél, mindig a férfiakra járatják a beszélgetés előremenetelét? (hosszabban lent)

Figyelt kérdés

Mért csinálják a nők, hogy:

"mesélj magadról"

"Írj valamit magadról"

És a numero uno, the best, a legrühelletesebb:

Írsz egy szép kimerítő, alaposan átgondolt, terjedelmes levelet és a válasz: "Szia :)"

WFT? Ez miért jó nekik. A pasi meg kaparhatja az arcát, a falat, a szomszéd kutyájának a fogait a torkával kínjában.

2014. febr. 26. 08:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Nekem aztán nem kell.

A jó kis tizenéves "(2000)chat virágkora" randik jó 10-15 évre elvették a kedvem az egész párkapcsolati témától.

Bár nemtudom más hogy állt volna az "akkor se járnék veled, ha fizetnél" beszóláshoz.

Még mindig azt mondom, hogy akkor lófasz a seggetekbe és le vagytok szarva.

2014. febr. 27. 00:37
 32/36 anonim ***** válasza:
"Akkor se járnék veled, ha fizetnél érte." De sokszor érzem én ezt!
2014. febr. 27. 00:55
 33/36 anonim ***** válasza:

""Akkor se járnék veled, ha fizetnél érte." De sokszor érzem én ezt!"

ez nem hiszem, hogy a lányok hibája. Nem gondolod, hogy veled volt a baj, azért nem akartak járni veled?

2014. febr. 27. 13:21
 34/36 anonim ***** válasza:
Persze. Mindig a férfi a hibás...
2014. febr. 27. 16:33
 35/36 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, és hetero, szóval ez tényleg nem a lányok hibája XD Ja, és nem is a férfiaké, mert akivel nem illek össze, azzal nem illek össze, de ez még nem jelenti azt, hogy rossz az illető, mert pl. rengeteg más lánnyal tuti összeillenek, csak velem nem.
2014. febr. 27. 18:15
 36/36 anonim ***** válasza:

"Még mindig azt mondom, hogy akkor lófasz a seggetekbe és le vagytok szarva."

ÁMEN! Most már csak az hiányzik, hogy elvágd a netkábelt, és elvonulj remetének! :) Úgy lenne tökéletes a kép.

2014. febr. 27. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!