Miért van az, hogy mindig a nők, netes ismerkedésnél, mindig a férfiakra járatják a beszélgetés előremenetelét? (hosszabban lent)
Mért csinálják a nők, hogy:
"mesélj magadról"
"Írj valamit magadról"
És a numero uno, the best, a legrühelletesebb:
Írsz egy szép kimerítő, alaposan átgondolt, terjedelmes levelet és a válasz: "Szia :)"
WFT? Ez miért jó nekik. A pasi meg kaparhatja az arcát, a falat, a szomszéd kutyájának a fogait a torkával kínjában.
Mert az életben "hölgyválasz" van. Tetszik vagy sem a csajok válogatnak közöttetek.
Ezt leszbikusként, tehát kívülállóként mondom. De ezt látom, javítson ki valaki ha nem így van.
Hát ha így tudsz csak fogalmazni, ahogy a kérdésedben, akkor érthetö, hogy gondod van azzal, hogy írj magadról.
Mellékesen a megismeréshez éppen hogy fontos, hogy magadról mesélj, különben hogyan lehetne megtudni, hogy ki és milyen ember vagy?
Ha meg a kimerítö válasz men mond semmit vagy egy nagyon felületes, buta embert mutat be, akkor nem csoda, ha nem akarnak vele foglalkozni.
A stílusod és amit írsz, annyira primitiv, hogy egész biztos nem akarnék veled bármiféle ismeretséget is fenntartani.
Hát erre a kérdésre a választ éppen ti, srácok lebegtetitek folyton a választ a szemünk előtt: bennetek van a vadász ösztön és csak azt becsülitek, akiért megdolgoztatok/megharcoltatok.
Én kérdem azt, hogy tudatában lévén ennek: Ti miért teszitek oda a lányokat először mesélni magukról???
Pompás. Tiszta félreértés és feminista hozzászólások -.-'
Itt van egy élő példa, amit már csak úgy foghegyről írtam. És tá a válsz:
ÉN:
Szia
Az az igazság, hogy sokáig vakartam a fejem, mit is írjak, hogy ne tűnjek "sablonmatyinak", mint sokan mások.
És arra jutottam, hogy válasz előtt, úgy is megnézed az adatlapom és az vagy megfogja a kíváncsiságod vagy nem.
Remélem az első nyer :)
Ő:
szia :)
Szerintem az eddig válaszokból kiderült, miért nem akarnak ismerkedni veled a lányok. Szerintem ne erőltessük ezt, mert csak ilyen válaszok fognak jönni.
25/l
ui: ez a kutyás dolog főleg nagyon gyenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!