Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy mindig a...

Miért van az, hogy mindig a nők, netes ismerkedésnél, mindig a férfiakra járatják a beszélgetés előremenetelét? (hosszabban lent)

Figyelt kérdés

Mért csinálják a nők, hogy:

"mesélj magadról"

"Írj valamit magadról"

És a numero uno, the best, a legrühelletesebb:

Írsz egy szép kimerítő, alaposan átgondolt, terjedelmes levelet és a válasz: "Szia :)"

WFT? Ez miért jó nekik. A pasi meg kaparhatja az arcát, a falat, a szomszéd kutyájának a fogait a torkával kínjában.

2014. febr. 26. 08:10
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

Mert az életben "hölgyválasz" van. Tetszik vagy sem a csajok válogatnak közöttetek.

Ezt leszbikusként, tehát kívülállóként mondom. De ezt látom, javítson ki valaki ha nem így van.

2014. febr. 26. 08:15
 2/36 anonim ***** válasza:
66%

Hát ha így tudsz csak fogalmazni, ahogy a kérdésedben, akkor érthetö, hogy gondod van azzal, hogy írj magadról.

Mellékesen a megismeréshez éppen hogy fontos, hogy magadról mesélj, különben hogyan lehetne megtudni, hogy ki és milyen ember vagy?

Ha meg a kimerítö válasz men mond semmit vagy egy nagyon felületes, buta embert mutat be, akkor nem csoda, ha nem akarnak vele foglalkozni.

A stílusod és amit írsz, annyira primitiv, hogy egész biztos nem akarnék veled bármiféle ismeretséget is fenntartani.

2014. febr. 26. 08:17
 3/36 anonim ***** válasza:
Második ez jó volt :)
2014. febr. 26. 08:18
 4/36 anonim ***** válasza:
2-es: Erről van szó, csak azért, mert válaszolt valaki, még nem fogunk hanyattesni. Ha azt szűröm le a válaszból, hogy nem illik hozzám, arrogáns, rosszindulatú, buta, unintelligens, akkor miről is beszélünk? Miért is húzzam az időt, ha tudom, hogy úgysem fog működni a dolog?
2014. febr. 26. 08:23
 5/36 anonim ***** válasza:
A kutyás hasonlatot nem értem. Mi van a kutya fogával?
2014. febr. 26. 08:29
 6/36 anonim ***** válasza:

Hát erre a kérdésre a választ éppen ti, srácok lebegtetitek folyton a választ a szemünk előtt: bennetek van a vadász ösztön és csak azt becsülitek, akiért megdolgoztatok/megharcoltatok.

Én kérdem azt, hogy tudatában lévén ennek: Ti miért teszitek oda a lányokat először mesélni magukról???

2014. febr. 26. 08:30
 7/36 A kérdező kommentje:

Pompás. Tiszta félreértés és feminista hozzászólások -.-'

Itt van egy élő példa, amit már csak úgy foghegyről írtam. És tá a válsz:

ÉN:

Szia

Az az igazság, hogy sokáig vakartam a fejem, mit is írjak, hogy ne tűnjek "sablonmatyinak", mint sokan mások.

És arra jutottam, hogy válasz előtt, úgy is megnézed az adatlapom és az vagy megfogja a kíváncsiságod vagy nem.

Remélem az első nyer :)

Ő:

szia :)

2014. febr. 26. 08:36
 8/36 anonim ***** válasza:
Erre a levélre én nem is válaszoltam volna...
2014. febr. 26. 08:38
 9/36 A kérdező kommentje:
Mint írtam, ezt már csak úgy "odaköptem". Ez volt a legalja szint, amire süllyedtem, mert már minden-mindegy.
2014. febr. 26. 08:40
 10/36 anonim ***** válasza:

Szerintem az eddig válaszokból kiderült, miért nem akarnak ismerkedni veled a lányok. Szerintem ne erőltessük ezt, mert csak ilyen válaszok fognak jönni.

25/l

ui: ez a kutyás dolog főleg nagyon gyenge

2014. febr. 26. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!