Miért van az, hogy mindig a nők, netes ismerkedésnél, mindig a férfiakra járatják a beszélgetés előremenetelét? (hosszabban lent)
Mért csinálják a nők, hogy:
"mesélj magadról"
"Írj valamit magadról"
És a numero uno, the best, a legrühelletesebb:
Írsz egy szép kimerítő, alaposan átgondolt, terjedelmes levelet és a válasz: "Szia :)"
WFT? Ez miért jó nekik. A pasi meg kaparhatja az arcát, a falat, a szomszéd kutyájának a fogait a torkával kínjában.
"Mondjuk en nem jarok ilyen huspiacos tarskeresokre. Az elkeseredett ferfiak, szuzek, gyereke(i)t egyedul nevelo anyukak, kanosak es farok vadaszok gyujtohelye."
És ezt látatlanban meg is tudod állapítani, ugye? Mert te még sosem jártál társkeresőn, de tudod, hogy kik vannak ott.
Akkor a nők mik? Szerencsétlen nyomoroncok? Egy értelmes nőt naponta szólítgatnak le, akkor meg mi szükségük társkeresőre? Nézzél már magadba, te szánalmas feminista szutyok.
És, hogy szó essen a nőkről is: 1 héten belül ilyen tartalmas leveleket kaptam a nőktől, azoktól a nőktől, akiknek Márai írjon vagy senki:
Szánalmasak vagytok, hölgyeim. Ideje magatokba nézni.
Kedves kérdező, szabad a korodat? :)
Szerintem ennél még a " Szia :) Milyen napod volt?" is jobb szöveg. Nem kell rögtön leírnod mindent, csak szépen-lassan. Javaslom a chateket, ugyanis ott azonnali választ kapsz. Ha a csaj látta, de nem ír vissza, akkor meg max. betudod egy sikertelen próbálkozásnak.
Írsz egy szép kimerítő, alaposan átgondolt, terjedelmes levelet <- az alaposan átgondolt kivételével az összes sztornó.
Ui. ne kapard az arcodat, se a falat, se a szomszéd kutyájának a fogait a torkoddal. Csak légy önmagad. Laza, és magabiztos.
(miért nem "élőben" ismerkedsz?)
Kedves 21-es, látom te is abban a cipőben jársz mint a kérdező.
Nem tudom miből gondolják a férfiak, hogy odaböfögnek pár sort és arra egyből ugranunk kéne? Miért?
Azért, mert valaki férfi nem jár neki a nők figyelme. Ezzel a stílussal gondolom te is csak a többi 28 éves szűz között tudsz érvényesülni.
A csajok gonoszak, mert nem válaszolnak, nem foglalkoznak velünk. Arra nem gondoltál, hogy benned van a hiba? Azért nem foglalkozik veled egy lány sem?
Itt a nők véleménye eléggé egybehangzó, szóval szerintem kicsit gondolkodj el a dolgokon.
Normális nő csak normális férfival áll szóba. Mondjuk én nőként úgy látom még a legaljának is jutnak egész szép nők, igazából akik itt írogatnak, hogy nem jut nekik nő azok nem tudom milyenek lehetnek.
Attól, hogy TE (névtelenül fröcsögő, anonim xy) kijelentesz valamit nagy mellénnyel, és kukorékolsz, hogy igenis ez az igazság, attól még nem lesz objektív. Én is mondhatnám, hogy illogikus, buta, szánalmas kis tahó vagy, és ha ez nem tetszik, akkor az csak annak a jele, hogy fáj az igazság, amit leírtam, attól még mindig ez az én benyomásom, szubjektív véleményem lesz. Az a különbség kettőnk között, hogy én ezt megértem. :D
Ameddig te nem vagy képes belátni ezt, addig nincs értelme a kérdező által felvetett témát konkrétan megvitatni veled, mert képtelen vagy alázatosan és egybe korrektül vitatkozni. Csak gőgösen fröcsögni, saját igazságodat sérthetetlennek képzelni, veszekedni tudsz. Te döntésed, hogy ezt folytatod-e, vagy pedig elgondolkozol magadon, és szintet lépsz. ;)
"Én vagyok képtelen korrektül vitatkozni, amikor kész tényeket tárok élétek?"
Igen, te. Először is azért, mert még mindig nem tudod belátni hogy mennyire elvakult vagy, másrészt pedig a kommented többi része miatt, de ezt mindjárt kifejten.
"Le lúzereztek minden férfit, aki társkeresőn van, de a nőkről egy szót nem szóltok. Szerencsétlen kérdezőt is letámadjátok, pedig semmi rossz nem volt abban a levélben. Ellenben, ha egy nő csinálja ezt egy társkeresőn, akkor azzal semmi gond nincs. "
Ahhoz képest, hogy az én kommentemre reagálsz, ügyesen dobálózol olyanokkal, amikhez nekem közöm nincs, mivel én nem írtam ilyeneket.
Viszont most már leírom a véleményem: szvsz a társkereső alapból nem jó ötlet, ha valaki normális kapcsolatot szeretne, mivel az egész egy spontaneitást nélkülöző, felszínes húspiac. Szóval részemről időpocsékolás lenne arról vitázni, hogy jó volt-e a kérdező levele, ezért is nem szóltam hozzá eddig.
"Csak egy szaros pinával van nektek több, mint nekünk."
Két EGYÉNT lehet összehasonlítani max., nem két egész nemet. De szinte fizikai fájdalommal jár, hogy ezt a számomra triviális dolgot magyaráznom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!