Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy mindig a...

Miért van az, hogy mindig a nők, netes ismerkedésnél, mindig a férfiakra járatják a beszélgetés előremenetelét? (hosszabban lent)

Figyelt kérdés

Mért csinálják a nők, hogy:

"mesélj magadról"

"Írj valamit magadról"

És a numero uno, the best, a legrühelletesebb:

Írsz egy szép kimerítő, alaposan átgondolt, terjedelmes levelet és a válasz: "Szia :)"

WFT? Ez miért jó nekik. A pasi meg kaparhatja az arcát, a falat, a szomszéd kutyájának a fogait a torkával kínjában.

2014. febr. 26. 08:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Feminista hozzászólások? Jaaaaaaaaaaaaaj, apukám. Mert nehogy már szem előtt tartsuk a saját érdekeinket, mi? És azt nem gondolod, hogy pont azért értettek félre, mert bénán fogalmaztad meg azt, amit mondani akartál? Amúgy a válasz: azért nem válaszol normálisan, mert nem érdekled. Hány ilyen levélváltásból lett randi?
2014. febr. 26. 08:51
 12/36 anonim ***** válasza:

Most megtudtuk lányok, hogy ha a saját érdekünket nézzük párválasztáskor akkor feministák vagyunk. Máskor tessék az első jelentkezővel családot alapítani.

Komolyan, miért ilyenek a férfiak?

2014. febr. 26. 08:53
 13/36 anonim ***** válasza:
Ja, 12-es, jótékonyságból egyből az első jelentkező farkára bukni.
2014. febr. 26. 08:55
 14/36 anonim ***** válasza:
Miért van deja vu-m? Volt már ez a kérdés, nem is egyszer
2014. febr. 26. 08:57
 15/36 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy volt. De az is lehet, hogy csak sok az ilyen pasi akivel mi gonosz nők önös érdekből nem állunk szóba.
2014. febr. 26. 08:59
 16/36 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy volt, mert emlékszem, hogy ugyanezt a szöveget másolta be mint a kommenteben.
2014. febr. 26. 09:02
 17/36 anonim ***** válasza:

A fejem belefájdult, mire elolvastam a kérdésed. Nagyon rossz a fogalmazásod, erre csak valami nagyon primitív kiégett csaj fog ráharapni, de még az is kétes.

Hogy legyen összehasonlítási alapod, én szépen tudok fogalmazni, mégsem írnak vissza a csajok társkeresőn nekem sem.

Úgyhogy válts módszert, ez nem fog menni.

Ami a csajt illeti, ez a szia és mosoly smile tényleg gyökér volt a csajtól, inkább ne felelt volna semmit. Kivéve, ha a te gyenge szövegedet akarta méltóképpen primitíven lereagálni, amolyan célzás gyanánt.

32F

2014. febr. 26. 09:35
 18/36 anonim ***** válasza:

A nezd meg az adatlapom es dontsd el nekem eleg sablonszoveg.

Mondjuk en nem jarok ilyen huspiacos tarskeresokre. Az elkeseredett ferfiak, szuzek, gyereke(i)t egyedul nevelo anyukak, kanosak es farok vadaszok gyujtohelye.

Ezek egyike sem erdekel ffikent.

2014. febr. 26. 09:47
 19/36 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert logikus és úgy is illik, hogy aki kezdeményezi az ismerkedést, az ír magáról pár mondatot. A "nézd meg az adatlapom" ilyen szempontból szerintem nem játszik.
2014. febr. 26. 10:55
 20/36 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is elég közönyösnek tűnik, hogy nézd meg az adatlapomm, oszt jó. de azt sem értem, hogy mitől lenne "sablonmatyi", ha értelmesen írna magáról pár sort.
2014. febr. 26. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!