Itt komolyan minden pasi azt gondolja, hogy egy lánynak csak akkor nincs senkije, ha "magasak az igényei" és "sokat válogat"?
Figyelt kérdés
Másrészt, a férfiaknak nincsenek igényei? Ők bárkivel összeállnak, aki csak rájuk néz? Mert szerintem nem... Ezek szerint nekik szabad "válogatni"?2014. febr. 24. 21:22
21/22 anonim válasza:
Nekem lányként csupán annyi ez a magas igény, hogy szerelmes legyek. Nem értem, ez olyan alapvető dolog lenne, manapság már mégis rákiabálják az emberek hogy "magas igény". Elég sokat szenvedek is amiatt hogy nem tudok érzelmek nélkül közel engedni magamhoz senkit, fizikailag sem, mert így kb. évekig vagyok egyedül folyton. Az sem igaz hogy a lányok bárkit megkaphatnak, nekem hónapok óta először tetszik végre valaki és szokás szerint esélytelen...
22/22 anonim válasza:
Azért azt tegyük hozzá, hogy a társkeresőn azokat a leveleket te kapod, de még véletlenül se te kezdeményezel... Egyébként meg teljesen mindegy, hogy egy pasi ír-e egy nőnek vagy nem, mert 99%-ban le van sz...va. Ez pedig tapasztalat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!