Itt komolyan minden pasi azt gondolja, hogy egy lánynak csak akkor nincs senkije, ha "magasak az igényei" és "sokat válogat"?
Figyelt kérdés
Másrészt, a férfiaknak nincsenek igényei? Ők bárkivel összeállnak, aki csak rájuk néz? Mert szerintem nem... Ezek szerint nekik szabad "válogatni"?2014. febr. 24. 21:22
2/22 anonim válasza:
A férfiak bármilyen csajt megkapnak csupán pénz vagy külső kérdése.Ezért ők válogathatnak.
4/22 anonim válasza:
mindenkinek szíve joga válogatni, velem sajnálatból senki ne jöjjön össze :p
5/22 anonim válasza:
Én nem gondolom így. Akkor sincs, ha nagyon előnytelen külsővel rendelkezik.
6/22 anonim válasza:
olvastad az előző kérdést,durcimurci? :DD
7/22 anonim válasza:
Szívem, ki nem répázott meg, akire nagyon vágytál? :D
8/22 anonim válasza:
egyébként nem gondolok ilyet,akkor sincs senkije ha totál kattant,zárt osztályos a csaj.
9/22 anonim válasza:
Erősen kisarkítva a dolgot, a kijelentés megállja a helyét. Mert azért lássuk be, hogy egy lánynál mindig akadnak próbálkozók. Általánosságban elmondható, hogy egy lány sokkal könnyebben tud párkapcsolatot kialakítani. (A lányoknak könnyebb kialakítani, nehezebb megtartani, míg a férfiaknak nehezebb kialakítani, de könnyebb megtartani egy kapcsolatot).
A kérdés másik része: nekem semmilyen igényem nincsen egy lányt illetően, mégsem találok senkit a rettenetesen ocsmány külsőm miatt, ezért én pl örökre egyedül maradok a genetikai adottságaim miatt (hozzátéve, hogy ezért sosem hibáztattam a nőket, magamat hibáztatom, hogy egy ilyen selejtes, undorító, ocsmány külsővel egyáltalán megszülettem)
10/22 anonim válasza:
Szerinted nincs alapja? Nézd meg, hogy egy nő hány ajánlatot kap és mennyit kap egy férfi... Vagy hogy egy nő hány ajánlatot tesz, és mennyit egy férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!