Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt komolyan minden pasi azt...

Itt komolyan minden pasi azt gondolja, hogy egy lánynak csak akkor nincs senkije, ha "magasak az igényei" és "sokat válogat"?

Figyelt kérdés
Másrészt, a férfiaknak nincsenek igényei? Ők bárkivel összeállnak, aki csak rájuk néz? Mert szerintem nem... Ezek szerint nekik szabad "válogatni"?
2014. febr. 24. 21:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom azt.
2014. febr. 24. 21:23
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak bármilyen csajt megkapnak csupán pénz vagy külső kérdése.Ezért ők válogathatnak.
2014. febr. 24. 21:24
 3/22 anonim ***** válasza:
válogasson a nő is, férfi is.
 4/22 anonim ***** válasza:
mindenkinek szíve joga válogatni, velem sajnálatból senki ne jöjjön össze :p
 5/22 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom így. Akkor sincs, ha nagyon előnytelen külsővel rendelkezik.
2014. febr. 24. 21:25
 6/22 anonim ***** válasza:
24%
olvastad az előző kérdést,durcimurci? :DD
2014. febr. 24. 21:25
 7/22 anonim ***** válasza:
36%
Szívem, ki nem répázott meg, akire nagyon vágytál? :D
2014. febr. 24. 21:26
 8/22 anonim ***** válasza:
egyébként nem gondolok ilyet,akkor sincs senkije ha totál kattant,zárt osztályos a csaj.
2014. febr. 24. 21:27
 9/22 anonim ***** válasza:
38%

Erősen kisarkítva a dolgot, a kijelentés megállja a helyét. Mert azért lássuk be, hogy egy lánynál mindig akadnak próbálkozók. Általánosságban elmondható, hogy egy lány sokkal könnyebben tud párkapcsolatot kialakítani. (A lányoknak könnyebb kialakítani, nehezebb megtartani, míg a férfiaknak nehezebb kialakítani, de könnyebb megtartani egy kapcsolatot).

A kérdés másik része: nekem semmilyen igényem nincsen egy lányt illetően, mégsem találok senkit a rettenetesen ocsmány külsőm miatt, ezért én pl örökre egyedül maradok a genetikai adottságaim miatt (hozzátéve, hogy ezért sosem hibáztattam a nőket, magamat hibáztatom, hogy egy ilyen selejtes, undorító, ocsmány külsővel egyáltalán megszülettem)

2014. febr. 24. 21:32
 10/22 anonim ***** válasza:
34%
Szerinted nincs alapja? Nézd meg, hogy egy nő hány ajánlatot kap és mennyit kap egy férfi... Vagy hogy egy nő hány ajánlatot tesz, és mennyit egy férfi...
2014. febr. 24. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!