Honnan tudhatom hogy komolyan gondolja-e velem ez a pasi vagy csak megfektetni akarna?
Figyelt kérdés
Mindig ha találkozunk: hiányoztál; érdemes volt pont ma eljönnöm mert végre láthatlak; bárcsak gyakrabban láthatnálak; elkérte a telefonszámomat és fel is hívott másnap reggel. Érdeklem ez biztos, de honnan tudhatom hogy csak szexre akarna-e vagy komolyabbra?2013. nov. 11. 16:41
2/6 anonim válasza:
ennyiből sehonnan kb. velem is csinálták ezt sőt...elhitetett mindent. még is csak arra kellettem.
3/6 anonim válasza:
Nem olvastam el, de 99%, hogy csak meg akar fektetni.
4/6 anonim válasza:
Sztem ennyiből nem egyértelmű. De találkozz vele, mit veszíthetsz? Max nem jössz vele össze, ha egy tróger.
5/6 ASOT válasza:
Őszintén szólván az emberek lyukat tudnak beszélni a másik hasába.
100%-osan akkor fogod megtudni ha már lefeküdtél vele.
Illetve az is egy lehetőség, hogy elsőre elutasítod majd mikor próbálkozik, hogy ez neked most még korai mneg bla bla bla...
6/6 anonim válasza:
Egyaltalan miert merul ez fel benned? Ha az tetszik benne hogy teged akar komoly kapcsolatra akkor felesleges vele foglalkozni. Akkor is erdekelne ha nem akarna toled semmit? Ha igen akkor mit veszithetsz? akarmit is akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!