Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan tudhatom, hogy azért...

Honnan tudhatom, hogy azért flörtöl velem, mert akar is tőlem vmit vagy csak kedvtelésből csinálja, mert tudja, hogy jó pasi, és megteheti? (24n vagyok)

Figyelt kérdés
Nem rég ismertem meg valakit, akivel csak ritkán futunk össze, kb. egy héten egyszer, de akkor mindig nagyon bámul és flörtölünk. Azonban nem hív el sehova, és nem mond semmit, ami arra utalna, hogy akar is tőlem valamit. Miért csinálják ezt a férfiak? Miért flörtölnek velünk, ha utána nem kellünk nekik? :(

2013. nov. 11. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
A tesóm is mindig ezt csinálja.
2013. nov. 11. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Mert bunkó parasztok. Bezzeg lefogadom hogy a normális pasik meg "lúzerek" a szemedben :P

Na jó, lehet, hogy nem :D Írj privátot :D

2013. nov. 11. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

1. barátnője van de szimpi vagy neki

1,a: emiatt nem mer elhívni, továbblépni

1,a: ha neked van barátod, akkor lehet emiatt nem

2. tetszel neki, és szabad

2a, de fél tőled, ha nagyon jó nő vagy

2b, el akarja érni, hogy te hívd el,

2c, el akarja érni hogy belészeress

2013. nov. 11. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
A flört egy egészséges szexuális töltetű játék, amit emberek játszanak, mert pajzán, és veszélytelen "szexuális játék" idegenekkel, következmények, és kockázatok nélkül. "Flörtöld vissza" :)
2013. nov. 11. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Mert a flört önmagában is kellemes

2. Mert a flört lehet egy kapcsolat kezdete, de ahhoz a másik fél részéről is kell lépéseket tenni, visszajelezni, lereagálni

A flört csak egy LEHETŐSÉG, nem kötelez semmire, nem muszáj továbblépni. A flörtölés során megismerem a másikat, megfigyelem, hogyan viszonyul hozzám, hogyan reagál a kezdeményezéseimre, és ha a flörtölés során szimpatikus, ad pozitív visszajelzéseket, akkor lehet továbblépni.

2013. nov. 11. 15:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Ezek szerint még ne írjam le a dolgot, csak legyek türelmesebb, hátha majd lépni fog?

2013. nov. 11. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Pont, hogy ne. Flörtölj te is vele :)
2013. nov. 11. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Így van. Ha csak vársz, ölbe tett kézzel, akkor nem fog lépni.
2013. nov. 11. 17:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Most nem azért,de azt hol írtam szerintetek, hogy én semmit nem csinálok???? Meg hogy lehet úgy flörtölni, hogy csak az egyik fél flörtöl? Azt nem nevezném annak! Szerintem itt sokan nem tudják mit jelent ez a fogalom.

Köszi annak, aki tényleg segíteni próbál és nem csak unatkozik és benyög egy fél mondatot el sem olvasva a kérdést!

2013. nov. 11. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!