Elkérte a telefonszámomat egy pasi. De minek?
Figyelt kérdés
Oké elkérte, megadtam neki. De szembe jutott hogy minek? Miről tudunk beszélni, így hogy alig ismerjük egymást? Meg ha felhív milyen indokkal hív fel pl?2013. nov. 10. 19:06
1/7 anonim válasza:
Ezt akkor kellett volna megkérdeni tőle.:)
2/7 anonim válasza:
Ha nem ismeritek egymást, akkor aztán tényleg sok mindent meg lehet beszélni. Még az alapdolgokat is.
4/7 anonim válasza:
Na vajon minek ? Valószínű felhív,hogy megigyatok egy kávét vagy valamit és akkor jobban megismeritek egymást..
Most terveztem el,hogy én is bedobom magam de ha itt tartunk akkor lehet hagyom is a p*ba.
6/7 anonim válasza:
Csatlakozva az előttem szólókhoz: szeretne veled újra beszélni, talizni stb. Később alakul milyen szinten, barátilag esetleg több..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!