Honnan lehet tudni, hogy egy pasi komolyan gondolja-e és nem csak arra hajt?
Ha képes érted sokat várni. :D
De szerintem viselkedésből rálehet jönni, ha figyelsz.
minden férfi arra hajt. és jobb esetben is komolyan gondolja.
és amíg ez nem tetszik, addig vissza kellene térni a barbi babához, vagy tarts kutyát.
2-3. mindent jól leírt.
én is kicsit félénkebb vagyok olyannal aki tetszik :D
Az #5-ös jól leírta, látom le is pontoztátok érte. :)
Márpedig akár tetszik, akár nem, minden-egyes-férfi meg akar dugni. A kérdés, hogy azon kívül akar-e még valamit. Természetesen elsődleges mindig a punci marad. Ez a több ezer éves megmásíthatatlan beidegződés. Ez a mozgatórugója, az éltetője az egésznek.
Aztán persze ha van(!) benned valami értékes, akkor eldönti, hogy érdemes-e veled foglalkoznia, vagy akar-e most/akkor/még/már ilyenbe belevágni.
Nem tudom mit kell ezen úgy odalenni. Természetesen minden férfi megdugná a nőket. Igen. Ez alap. A kérdés csak annyi, hogy azon kívül akar-e valamit, vagy te vagy-e az, akitől azon kívül is akar valamit.
(Mielőtt az ultrafeministáknál beindul a tesztoszterongyártás; kár is az álszenteskedés, főleg hogy annak semmiféle informatív jellege nincsen. A véleményem ugyanígy megvan mindkét nemről oda-vissza - és magam sem vagyok kivétel).
De mondjuk repülne is hamar egy nő, ha nem akarná hogy én gerincre vágjam.. a férfi azért maradjon férfi, a nő pedig nő.
Azaz én akarjam már lefektetni a nőt, a nő meg akarjon kívánatos lenni.. Enélkül bizony nagy baj lenne (vagy sokak fejében sajnos van).
Na, ezt is lepontozzátok? Akkor szólok, hogy már baj van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!