Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Honnan lehet tudni, hogy egy pasi komolyan gondolja-e és nem csak arra hajt?

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
nem áll egyfolytában a bránere:)))
2013. nov. 25. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha képes érted sokat várni. :D

De szerintem viselkedésből rálehet jönni, ha figyelsz.

2013. nov. 25. 21:27
 3/10 dorethea válasza:
100%
Az előttem szólóval némileg egyet értek. Ha figyelsz, valóban nem nehéz észrevenni a viselkedéséből, csak ehhez tapasztalat is kell. Legtöbbször az ilyen pasik annyira elbűvölőek, hogy arra nem is figyelsz. Ha csak azt akarja, akkor nem nyilvános helyre hív el, ha pedig rendes és hozzá hív, vagy te hozzád, akkor nem próbálkozik be, max egy csók első randin. Az átlag. nem beszélhetünk egyformán mindegyikőjükről. Hagyd, hogy is is meséljen magáról, ha többről is beszél, mint felszínes dolgok, abból sokat meg lehet tudni. Aki csak egy éjszakára akar, az úgysem fog a családjáról és más személyes dolgokról mesélni.
2013. nov. 25. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
ha türelmes, ha sokat vár érted ahogy azt már előttem is mondták vagy esetleg arra vár, hogy te lépj valamit felé, akkor biztos komolyan gondolja.
2013. nov. 25. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

minden férfi arra hajt. és jobb esetben is komolyan gondolja.

és amíg ez nem tetszik, addig vissza kellene térni a barbi babához, vagy tarts kutyát.

2013. nov. 25. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aki nagyon tetszik azzal pl. félénk vagyok és zavarba jövök, viszont egy olyan lánnyal akit csak meg***nék azzal meg flörtölős és sokkal bunkóbb vagyok...:)
2013. nov. 25. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:

2-3. mindent jól leírt.

én is kicsit félénkebb vagyok olyannal aki tetszik :D

2013. nov. 25. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Az #5-ös jól leírta, látom le is pontoztátok érte. :)

Márpedig akár tetszik, akár nem, minden-egyes-férfi meg akar dugni. A kérdés, hogy azon kívül akar-e még valamit. Természetesen elsődleges mindig a punci marad. Ez a több ezer éves megmásíthatatlan beidegződés. Ez a mozgatórugója, az éltetője az egésznek.

Aztán persze ha van(!) benned valami értékes, akkor eldönti, hogy érdemes-e veled foglalkoznia, vagy akar-e most/akkor/még/már ilyenbe belevágni.

Nem tudom mit kell ezen úgy odalenni. Természetesen minden férfi megdugná a nőket. Igen. Ez alap. A kérdés csak annyi, hogy azon kívül akar-e valamit, vagy te vagy-e az, akitől azon kívül is akar valamit.

(Mielőtt az ultrafeministáknál beindul a tesztoszterongyártás; kár is az álszenteskedés, főleg hogy annak semmiféle informatív jellege nincsen. A véleményem ugyanígy megvan mindkét nemről oda-vissza - és magam sem vagyok kivétel).

2013. nov. 25. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

De mondjuk repülne is hamar egy nő, ha nem akarná hogy én gerincre vágjam.. a férfi azért maradjon férfi, a nő pedig nő.

Azaz én akarjam már lefektetni a nőt, a nő meg akarjon kívánatos lenni.. Enélkül bizony nagy baj lenne (vagy sokak fejében sajnos van).

Na, ezt is lepontozzátok? Akkor szólok, hogy már baj van :)

2013. nov. 25. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Onnan hogy a randik és az együtt töltött idő alatt kiismered.
2013. nov. 26. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!