Itt komolyan minden pasi azt gondolja, hogy egy lánynak csak akkor nincs senkije, ha "magasak az igényei" és "sokat válogat"?
én tényleg úgy gondolom, hogy ha egy lány párt akar akkor 500pasi áll sorba.. igaz ne részletezzük, hogy ezek milyen külső illetve belső értékekkel rendelkeznek.. de a lényeg, hogy van miből "válogatni".
és most lehet megkövezni engem...:)
egy pasi max kinéz egy csajt és vagy lesz valami vagy nem... de nem állnak sorba nála a készséges jelöltek
Érdekelne azért, hogy mi alapján mondják sokan, hogy MINDEN nőért folyamatosan sorban állnak, csak válogatniuk kell...
Én valószínűleg nagyon ocsmány, ellenszenves és visszataszító lehetek, mert nem valami gyakori, hogy egyáltalán próbálkozik nálam valaki.
Akkor most végiggondolom, én kik közül válogathatok.
Ott az osztálytársam, aki lényegében bármikor benne lenne bármiben.
Ott az a gyerek faktról, az is.
A gyerek, aki mindig irogat nekem, az is.
Az, akivel a buliban találkoztam, húha, az is.
A gyerek a faluból, annak is simán írhatnék.
Rohadtul igazatok van :D Lenne kinek írnom, az már más kérdés, hogy egyikük sem jön be igazán.
Én átlagban 10 lányból 6-7-re azt mondom, hogy szívesen megismerkednék vele. Beszélgetés után pedig ez a szám redukálódik nagyjából 1-2 főre...
Nem akarsz velem beszélgetni és képet küldeni, hogy megtudjuk az okát ennek a helyzetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!