Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt komolyan minden pasi azt...

Itt komolyan minden pasi azt gondolja, hogy egy lánynak csak akkor nincs senkije, ha "magasak az igényei" és "sokat válogat"?

Figyelt kérdés
Másrészt, a férfiaknak nincsenek igényei? Ők bárkivel összeállnak, aki csak rájuk néz? Mert szerintem nem... Ezek szerint nekik szabad "válogatni"?
2014. febr. 24. 21:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ezek szerint én rémesen ocsmány vagyok, mert nagyon nagyon ritkán kezdeményeznek nekem... (eddig azt hittem átlagos a külsőm)
2014. febr. 24. 21:44
 12/22 Moszuke ***** válasza:

én tényleg úgy gondolom, hogy ha egy lány párt akar akkor 500pasi áll sorba.. igaz ne részletezzük, hogy ezek milyen külső illetve belső értékekkel rendelkeznek.. de a lényeg, hogy van miből "válogatni".

és most lehet megkövezni engem...:)

egy pasi max kinéz egy csajt és vagy lesz valami vagy nem... de nem állnak sorba nála a készséges jelöltek

2014. febr. 24. 21:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyszer volt suliban egy kicsit szabadabb óra. A tanár beszélgetett velünk és kérdezte, hogy mikor van valakinek párkapcsolata. Az egyik lány azt mondta, hogy akkor, amikor az adott illető akarja. Ennyire volt képben a dologgal kapcsolatban, mivel magából indult ki.
2014. febr. 24. 21:52
 14/22 A kérdező kommentje:

Érdekelne azért, hogy mi alapján mondják sokan, hogy MINDEN nőért folyamatosan sorban állnak, csak válogatniuk kell...

Én valószínűleg nagyon ocsmány, ellenszenves és visszataszító lehetek, mert nem valami gyakori, hogy egyáltalán próbálkozik nálam valaki.

2014. febr. 24. 21:56
 15/22 anonim ***** válasza:

Akkor most végiggondolom, én kik közül válogathatok.

Ott az osztálytársam, aki lényegében bármikor benne lenne bármiben.

Ott az a gyerek faktról, az is.

A gyerek, aki mindig irogat nekem, az is.

Az, akivel a buliban találkoztam, húha, az is.

A gyerek a faluból, annak is simán írhatnék.

Rohadtul igazatok van :D Lenne kinek írnom, az már más kérdés, hogy egyikük sem jön be igazán.

2014. febr. 24. 21:57
 16/22 Moszuke ***** válasza:
regisztrálj egy társkeresőre és lásd mennyi levelet kapsz.. utána mondd, hogy nem állnak sorba.. (csak mondom.. ne térjünk ki arra, hogy mik állnak sorba, hiszen a pasik helyzete is ugyanaz ilyen téren.. sok csaj.. hát... na érted..)
2014. febr. 24. 22:02
 17/22 anonim ***** válasza:
van társkeresős tapasztalatom. heti maximum 5 levél (nem 100, mint itt rendszeresen állítják) de a nagyobb gond, hogy 40, 50, sőt 60 évesek írogatnak! na ugyanaz a helyzet? (22 vagyok)
2014. febr. 24. 22:08
 18/22 anonim ***** válasza:
17: Heti 5 levelet hasonlíts össze ahhoz, hogy több társkeresőn is fenn vagyok több éve, és eddig még egy levelemre sem kaptam választ (férfi meg alapból nem kap levelet). Különben is, mi bajod az idősebb korosztállyal? :D
2014. febr. 24. 22:12
 19/22 anonim ***** válasza:

Én átlagban 10 lányból 6-7-re azt mondom, hogy szívesen megismerkednék vele. Beszélgetés után pedig ez a szám redukálódik nagyjából 1-2 főre...

Nem akarsz velem beszélgetni és képet küldeni, hogy megtudjuk az okát ennek a helyzetnek?

2014. febr. 24. 22:14
 20/22 anonim ***** válasza:
9-es. Huuuu!! Mi a gond? Hogy nézel ki?
2014. febr. 24. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!