Volt már úgy, hogy egy nőre a mosolygóssága miatt figyeltetek fel?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy láttátok már sokszor, de csak akkor lettetek rá igazán kíváncsiak, mikor derült volt?
Mert azt mondják, h sokkal szebb vagyok, ha mosolygok, holott én alapjáraton egy melankolikus típus vagyok;
szóval hacsak nincs konkrét okom vidámnak lenni, akkor nem nagyon vagyok mosolygós.
És úgy vettem észre, csak a vidám természetű lányoknál mernek próbálkozni a pasik.
2014. febr. 22. 17:22
1/6 anonim 

válasza:

Még jóhogy! Engem nagyon le lehet venni a lábamról egy szép mosollyal. Csak eddig ezeknél az eseteknél rá kellett döbbennem hogy azért mosolyogtak mert belül üresek. De nem feltételezem hogy ez lenne az általános, csak így jártam.
2/6 anonim 

válasza:

Én a depressziós lányokat szeretem.
3/6 YuY 

válasza:

Tudat alatt a szimmetriát részesíti előnyben mindenki. Valószínűleg sokkal kiegyensúlyozottabb, szimmetrikusabb vonásaid vannak ha mosolyogsz, és ez több embernek is szemet szúrt. Tanulság: mosolyogj! :)
4/6 Sanker 

válasza:

kislányos, bájos mosoly nálam mindent visz, kortól függetlenül, akár fiatalabb, akár idősebb
5/6 anonim 

válasza:

Igen.
Egy búskomor vagy flegma nőre kevésbé figyel oda az ember illetve nem úgy.
6/6 anonim 

válasza:

Nálam 1x bejött, csak kiderült, hogy van valakije. :D Életem tragédiája... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!