Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már úgy, hogy egy nőre a...

Volt már úgy, hogy egy nőre a mosolygóssága miatt figyeltetek fel?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy láttátok már sokszor, de csak akkor lettetek rá igazán kíváncsiak, mikor derült volt?

Mert azt mondják, h sokkal szebb vagyok, ha mosolygok, holott én alapjáraton egy melankolikus típus vagyok;

szóval hacsak nincs konkrét okom vidámnak lenni, akkor nem nagyon vagyok mosolygós.

És úgy vettem észre, csak a vidám természetű lányoknál mernek próbálkozni a pasik.

2014. febr. 22. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Még jóhogy! Engem nagyon le lehet venni a lábamról egy szép mosollyal. Csak eddig ezeknél az eseteknél rá kellett döbbennem hogy azért mosolyogtak mert belül üresek. De nem feltételezem hogy ez lenne az általános, csak így jártam.
2014. febr. 22. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a depressziós lányokat szeretem.
2014. febr. 22. 17:35
 3/6 YuY ***** válasza:
Tudat alatt a szimmetriát részesíti előnyben mindenki. Valószínűleg sokkal kiegyensúlyozottabb, szimmetrikusabb vonásaid vannak ha mosolyogsz, és ez több embernek is szemet szúrt. Tanulság: mosolyogj! :)
2014. febr. 22. 18:01
 4/6 Sanker ***** válasza:
kislányos, bájos mosoly nálam mindent visz, kortól függetlenül, akár fiatalabb, akár idősebb
2014. febr. 22. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Egy búskomor vagy flegma nőre kevésbé figyel oda az ember illetve nem úgy.

2014. febr. 22. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam 1x bejött, csak kiderült, hogy van valakije. :D Életem tragédiája... :)
2014. febr. 22. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!