Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi közben volt hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi közben volt hogy azt figyeltétek hogy a pasi kieszemeltetek farka feláll-e és hogy mekkora?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 01:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
nem.. és nem is nézem, mert nem vagyunk már ovisok, huszonéves vagyok..
2011. ápr. 1. 01:34
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
nem, ha észrevenném kiakadnék, hogy perverz barom akinek csak azon jár az esze
2011. ápr. 1. 03:17
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
na nem az első randin, de amikor a kapcsolat úgy a 2. 3. randin eljut arra a szintre, hogy összeölelkezünk búcsúzáskor, és csókolózunk, én éreztem, hogy a mostani páromnak anno felállt :) de szerintem nem perverz ettől. inkább örültem, h tetszem neki. és igen, egy kicsit próbáltam következtetni, hogy vajon mi van a gaytában :) igaz, ennek már 6 éve, és még mindig együtt vagyunk boldog párkapcsolatban. de ebből is látszik, hogy az, hogy felállt neki az első csóknál én meg odahúzodtam, hogy felmérjem a terepet, nem jelenti azt, h ő perverz én meg ribi lennék. :)
2011. ápr. 1. 05:39
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Első:

mert egy ovis biztos azt nézi..:DD

Második:

Áháá szóval te nem élsz szexuális életet, vagy ha mégis, csak úgy ENGEDED hogy a párodnak merevedése legyen ha elbújtok a takaró alá. ÉRTEMÉN:DDD

Harmadik:

Örülök hogy így látod:)

Velünk is ez volt és a menyasszonya vagyok:))

2011. ápr. 1. 09:46
 5/15 A kérdező kommentje:
És mekkora volt a faszuk nekik?
2011. ápr. 1. 10:48
 6/15 anonim ***** válasza:
35%

09:46

Második vagyok, és a kérdést úgy értelmeztem, hogy olyannal akivel még nem jöttem össze, mivel "kiszemeltet" írt. És az összejövés nem jelent egyenlőt a lefekvéssel még nálam.

De egyébként zavarna ha páromnak mások előtt, nyilvános randin/helyen lenne merevedése, mert szerintem az ilyesmi nem tartozik másra csak kettőnkre.

Viszont ha zárt ajtók mögött amikor kettesben vagyunk a szobában, és ne adj Isten még össze is bújtunk, csókolóztunk, vagy simogattuk egymást, és aközben, hát akkor semmi kifogásom. Nem az, hogy nem akarnám látni a barátomét, de közönséget nem kívánok hozzá, ha meg még nem a barátom, csak már "ki van szemelve", és még nem vagyunk olyan testi lelki közelségben, akkor aggasztana, hogy mániákus lehet (volt barátnőm akinek azzal ment tönkre kapcsolata, hogy pasi folyton zargatta szexért, és hisztizett ha nem volt)

2011. ápr. 1. 11:46
 7/15 A kérdező kommentje:
azért nem gondoltam volna hogy ennyi nagyfarokszerető ribi van
2011. ápr. 1. 11:53
 8/15 anonim ***** válasza:
hat a mai ovisok már lehet.. :DD amugy ugy értettem, h nem értem h miért lényeges ezt nézni.. és kérdező, téged meg miért érdekel, h kinek mekkora volt a farka?
2011. ápr. 1. 13:04
 9/15 anonim ***** válasza:

én azt nem tudom, hogy a kérdező honnan vette egyik válaszolóról is, hogy a nagy farkat szereti... egyik se mondta

én pl meglehetősen szűk vagyok, és inkább félek valakitől egy bizonyos méret fölött (18-19 cm fölött), bár nem ezt kérdezted, legközelebb azt kérdezd amit tudni akarsz

2011. ápr. 1. 13:10
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
éppen h azt mondtuk, h nem nézzük.. az egyik válaszoló is azt irta, h csak ugy észrevette.. és máris nagyfarokszerető ribik vagyunk.. nem korai következtetés ez igy ismeretlenül? sztem nem lehetsz több 16-17-nél..
2011. ápr. 1. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!