Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi közben volt hogy azt figyeltétek hogy a pasi kieszemeltetek farka feláll-e és hogy mekkora?
Első:
mert egy ovis biztos azt nézi..:DD
Második:
Áháá szóval te nem élsz szexuális életet, vagy ha mégis, csak úgy ENGEDED hogy a párodnak merevedése legyen ha elbújtok a takaró alá. ÉRTEMÉN:DDD
Harmadik:
Örülök hogy így látod:)
Velünk is ez volt és a menyasszonya vagyok:))
09:46
Második vagyok, és a kérdést úgy értelmeztem, hogy olyannal akivel még nem jöttem össze, mivel "kiszemeltet" írt. És az összejövés nem jelent egyenlőt a lefekvéssel még nálam.
De egyébként zavarna ha páromnak mások előtt, nyilvános randin/helyen lenne merevedése, mert szerintem az ilyesmi nem tartozik másra csak kettőnkre.
Viszont ha zárt ajtók mögött amikor kettesben vagyunk a szobában, és ne adj Isten még össze is bújtunk, csókolóztunk, vagy simogattuk egymást, és aközben, hát akkor semmi kifogásom. Nem az, hogy nem akarnám látni a barátomét, de közönséget nem kívánok hozzá, ha meg még nem a barátom, csak már "ki van szemelve", és még nem vagyunk olyan testi lelki közelségben, akkor aggasztana, hogy mániákus lehet (volt barátnőm akinek azzal ment tönkre kapcsolata, hogy pasi folyton zargatta szexért, és hisztizett ha nem volt)
én azt nem tudom, hogy a kérdező honnan vette egyik válaszolóról is, hogy a nagy farkat szereti... egyik se mondta
én pl meglehetősen szűk vagyok, és inkább félek valakitől egy bizonyos méret fölött (18-19 cm fölött), bár nem ezt kérdezted, legközelebb azt kérdezd amit tudni akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!