Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi közben volt hogy azt figyeltétek hogy a pasi kieszemeltetek farka feláll-e és hogy mekkora?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 01:25
11/15 anonim válasza:
Háth aért érdekes egy randi lehet, ha már a beszélgetéstől feláll. :D
12/15 anonim válasza:
Szóval szerinted kedves kérdező aki a nagy farkakat szereti az már r!banc. Nekem ebből az jött le, hogy kissebbségi komplexusod van a kis méreted miatt és azért írsz ilyet, pláne hogy egyik hozzászóló sem írt semmi rosszat a kis méretről. Azért abba gondolj bele, hogy minden nő más, nem mindenkit (pl. engem sem), tud kielégíteni egy kis farok. Ettől még ha tetszik ha nem nem lesz senki sem r!banc.
13/15 anonim válasza:
Én már nem tartozom a fiatal korosztályba, de nekem egyszer sem jutott eszmbe, hogy éppen azt kellene figyelnem.
14/15 anonim válasza:
A kérdező retardált, nézzétek el neki.
15/15 anonim válasza:
Korábbi randikon egyszer sem, csak a jelenlegi párommal. Bár azok elég nyomulósak voltak és hamar tukmálták rám, szóval nem is volt rá túl sok időm, nem véletlenül nem lett egyik sem hosszú kapcsolat, megrekedt az ismerkedés szintjén mindegyik. Kiszűrtem. Na, de most nem ez a lényeg, bocsi az off topicért.
Filmezés közben (1-2. randi) éreztem és próbáltam következtetni az érzésből a méretére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!