Hizasra hajlamos kismamk! Sikerult elernetek, hogy ne hizzatok 20kg-t terhesseg alatt? Mire figyeltetek oda?
Figyelt kérdés
elso terhessegem alatt 25kg-t hiztam es szeretnem elkerulni,hogy megint ennyit felszedjek.2012. júl. 10. 13:50
1/5 anonim válasza:
Egyél lehetöleg kevés szénhidrátot és sok zöldségfélet meg gyümölcsöt (a gyümölcsben lévö szénhidrátok kevésbé problémásak, mint a tészta, kenyér stb), elegendö húst, tejtermeked, de ne zsiros fajtákat.
Emellett mozogj rendszeresen: nagyokat sétálni, ha birod, akkor kicsit gyorsabban is lehet - kivéve, ha veszélyeztetett terhes vagy.
Meg arra figyelj, hogy unalomból ne egyél, inkább keress más elfoglaltságot.
2/5 anonim válasza:
Napi 5-6 étkezés kis adagokban. Kerüld a fehér lisztet, finomított cukrot, egyél sok rostot, igyál soksok vizet! Jobb választás a zabpehely, barnarizs, zöldségfélék köretnek a fehér rizs, krumpli, tészta helyett! Ne feledd , nem kettő helyett kell enni! Mennyiségre nem kell többet enned, mint a várandósság előtt! Csak sokszor kicsit! Akár este is szabad, cska mindig kicsikét, zöldségeket, gyümölcsöket, leveseket (ezekből rengeteg féle van), húst, halat. Ha kenyeret szeretnél válaszd a teljes kiőrlésűt! Kevesebb is kell belőle, és nagyon finomak (pl. Lipóti pékség purpur kenyere, valami isteni finom!)
3/5 anonim válasza:
szia elsönél plusz 20kg másodiknál 14 3diknál meg 12 ment fel
4/5 anonim válasza:
Én semmit nagyon nem híztam a recept norbi update 1-es kódú kaják semmi extra csak a kenyerét ,lisztet és a cukrot veszem az update boltba és ami a vicc,hogy sosem éhezel én legalább is annyit zabálok mint egy állat .Tudom,hogy nem olcsó de nekem megéri és segit ha valaki még cukor beteg is
5/5 anonim válasza:
Én sajnos nagyon rossz géneket örököltem, és mozogni se nagyon szeretek max sétálni, ráadásul 12éves koromban nagyot nőttem és striáim is lettek... Ehez képest most várom az első babámat, 163/59-ről indultam és 8kg jött fel a 30.hétig, csak mellre és hasra híztam, pedig alapból fenékre és combra szoktam és még egy striám sem lett (lekopogom). Emellett annyit ettem amennyi jólesett és amikor akartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!